The Longest Night: Το Netflix φέρνει το χάος των φυλακών του Μόντε Μπαρούκα στην οθόνη σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά του Netflix υπόσχεται να σας καθηλώσει
30 Μαΐου 2022 14:52
The Longest Night: Το Netflix φέρνει το χάος των φυλακών του Μόντε Μπαρούκα στην οθόνη σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από τη νέα μίνι σειρά του “The Longest Night” ή αλλιώς “Η Πιο Μεγάλη Νύχτα”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιουλίου. Η streaming υπηρεσία επενδύει πολύ σε αυτό το σόου και θέλει να φέρει το απόλυτο χάος με την υπόθεσή της.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και το χάος είναι έτοιμο να ξεσπάσει στη φυλακή Μόντε Μπαρούκα. Η σειρά "Η Πιο Μεγάλη Νύχτα" με τους Αλμπέρτο Αμάν και Λουίς Καγιέχο έρχεται στις 8 Ιουλίου.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix:

Ένοπλοι περικυκλώνουν μια ψυχιατρική φυλακή και διακόπτουν κάθε επικοινωνία. Σκοπός τους είναι να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο Σιμόν Λάγο. Έξι επεισόδια. Μία νύχτα.

Το cast περιλαμβάνει τους Fran Berenguer, Alberto Ammann, David Solans, José Luis García Pérez, Luis Callejo, Roman Rymar και Maria Caballero. Τη σειρά σκηνοθετεί ο Óscar Pedraza, ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Xosé Morais και Victoriano Sierra Ferreiro.

Το The Longest Night όπως θα ονομάζεται θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 8 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.