Netflix: Το πρόγραμμα του Geeked Week 2022 θα έχει πολύ πράγμα για να δείτε

Ετοιμάζονται πολλές ανακοινώσεις μεταξύ 6-10 Ιουνίου
26 Μαΐου 2022 15:47
Netflix: Το πρόγραμμα του Geeked Week 2022 θα έχει πολύ πράγμα για να δείτε

To Netflix αποκάλυψε πλήρως το πρόγραμμα του Geeked Week 2022, του event που διαρκεί μια εβδομάδα και είναι αφιερωμένο σε ό,τι αφορά την opp κουλτούρα από τον κατάλογό του. Επιφυλάσσει δηλαδή κλεφτές ματιές, ανακοινώσεις σειρών -κυρίως- ταινιών και anime.

Από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου που θα διαρκεί η Geeked Week οι fans θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα θα συμβούν από τα Twitter, Instagram, YouTube, Twitch και Facebook.  Κάθε μέρα της εβδομάδας θα έχει και μια διαφορετική θεματολογία με την πρώτη τη Δευτέρα 6 Ιουνίου να είναι αφιερωμένοι στις σειρές, εκεί όπου λογικά θα γίνουν και οι πιο τρανταχτές ανακοινώσεις. 

Εκεί φαίνεται πως θα δούμε νέες ματιές στα Umbrella Academy S3, Resident Evil, Locke and Key S3, Manifest και Alice Borderland. Η Τρίτη θα είναι αφιερωμένη στις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες και ίσως να δούμε trailers για τα Knives Out 2, The Gray Man, Day Shift και άλλα πολλά. Η Τετάρτη θα είναι αφιερωμένη σε ό,τι αφορά το animation και τα anime οπότε ίσως μάθουμε κάτι για τη 2η σεζόν του Arcane. 

Δείτε την αφίσα: 

Για όλα όσα ανακοινωθούν στο Geeked Week 2022 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. 

Tags: