Πρώην σταρ του Game of Thrones μιλάει για το House of The Dragon: "Φαίνεται πολύ οικείο"

Ο "Jaime Lannister" εκφράζει τις εντυπώσεις του από αυτά που είδε για την prequel σειρά
22 Μαΐου 2022 16:17
Πρώην σταρ του Game of Thrones μιλάει για το House of The Dragon: "Φαίνεται πολύ οικείο"

Το House of the Dragon αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το HBO καθώς θα προσπαθήσει να επαναφέρει στο προσκήνιο το σύμπαν του Game of Thrones στην τηλεόραση (ή τις streaming υπηρεσίες αν προτιμάτε) ύστερα από την βαθύτατα διχαστική τελευταία σεζόν. 

H πρώτη χορταστική ματιά όμως απέσπασε σχετικά θετικές αντιδράσεις στα social media και αυτό αναμφίβολα αποτελεί μια καλή ένδειξη για το τι έπεται. Ένας πρώην αστέρας του Game of Thrones, ο Nicolaj Coster-Waldau που τον γνωρίζετε ως "Jaime Lannister" εξέφρασε την άποψή του στο People για το prequel σόου, ενώ είπε πως "θα του φανεί σουρεαλιστικό να το βλέπει": 

Ξέρω πως πιθανότατα να είναι παράξενο. Έχω δει το trailer και φαίνεται πολύ οικείο. Ο Miguel Sapochnik, που είναι ο showrunner, έχει σκηνοθετήσει μερικά από τα μεγαλύτερα επεισόδια του Game of Thrones. Οπότε έχω ένα προαίσθημα ότι θα είναι αρκετά σουρεαλιστικό το να το βλέπω. 

Διαβάστε επίσης: Το House of the Dragon είναι ακριβότερη παραγωγή από την 8η σεζόν του Game of Thrones. 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon: 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι Goerge R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. 

To House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max.