Αγαπημένοι σας σταρ θα παίξουν στην 5η σεζόν του “Carpool Karaoke: The Series” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστικά στο Apple TV Plus πλέον
16 Μαΐου 2022 14:17
Αγαπημένοι σας σταρ θα παίξουν στην 5η σεζόν του “Carpool Karaoke: The Series” (ΒΙΝΤΕΟ)

Από πέρυσι γνωρίζουμε πως η Apple έχει ανανεώσει το “Carpool Karaoke: The Series” για 5η σεζόν, το οποίο “έπαιζε” μέσα από το Apple Music. Ωστόσο, φέτος, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, καθώς η εταιρία θα φέρει τη σειρά στο Apple TV+ -με ήχο και εικόνα- για πρώτη φορά. Το δημοφιλές project πρωτοεμφανίστηκε μέσα από το “ The Late Late Show”, με τον James Gorden.

Ο εν λόγω κωμικός καλούσε διάσημους καλλιτέχνες να τραγουδήσουν μαζί του, ενώ εκείνος οδηγεί. Το 2016, ωστόσο, η Apple και το CBS κατέληξαν σε μία μεγάλη συμφωνία και η πρώτη πήρε την άδεια για την εκπομπή για το Apple Music. Αν και μοιάζουν αρκετά, το "Carpool Karaoke: The Series" δε διαθέτει “κανονικό” οικοδεσπότη/παρουσιαστή.

Η Apple αναφέρει:

Σε αυτή τη σεζόν, οι αγαπημένοι σας σταρ μοιράζονται ένα αυτοκίνητο, τραγουδούν και ξεκινούν τις περιπέτειές τους. Αυτή η σεζόν περιλαμβάνει τους Simu Liu & Jessica Henwick. Στο «White Lotus» παίζουν οι Murray Bartlett, Alexandra Daddario και Sydney Sweeney. Παίζουν επίσης και οι Zooey Deschanel & Jonathan Scott, Britt Baker, Christian Cage, Bryan Danielson, MJF, Will Hobbs, CM Punk και Ruby Soho, Charli, Dixie, Heidi και Marc D’Amelio.

Περισσότερα επεισόδια πρόκειται να προστεθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ενώ το "Carpool Karaoke: The Series" ήταν ήδη διαθέσιμο στο Apple TV, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple προωθεί την εκπομπή ως αποκλειστικό του Apple TV+, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα δε θα είναι πλέον διαθέσιμη δωρεάν.

Δείτε το trailer παρακάτω.