Η Viola Davis επιστρέφει ως Amanda Waller για spinoff σειρά των Peacemaker - The Suicide Squad

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει στην DC
05 Μαΐου 2022 11:32
Η Viola Davis επιστρέφει ως Amanda Waller για spinoff σειρά των Peacemaker - The Suicide Squad

Το Peacemaker γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι θα επιστρέψει για 2η σεζόν μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τόσο για το HBO Max όσο και το DCEU γενικότερα. 

Ωστόσο φαίνεται πως η DC ετοιμάζει μια spinoff σειρά του Peacemaker στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Amanda Waller, επικεφαλής της οργάνωσης ARGUS. Πράγματι, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline η Viola Davis θα επιστρέψει στην DC και τον ρόλο της Waller, καθώς μαθαίνουμε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή. 

Λίγο μετά το φινάλε της 1ης σεζόν ο σκηνοθέτης και δημιουργός του σόου, James Gunn, είχε αναφερθεί πως ετοιμάζει ένα δεύτερο project που αποτελεί spinoff τόσο του Peacemaker όσο και του The Suicide Squad. Χαρακτηριστικά είχε πει:

Αυτόν τον καιρό δουλεύουμε πάνω σε κάτι άλλο τώρα, μια ακόμη τηλεοπτική σειρά που συνδέεται με αυτό το σύμπαν. Δεν μπορώ όμως να πω τι είναι. 

Συνδέεται με το σύμπαν αλλά δε θα είναι στο ίδιο είδος με τον Peacemaker, δε θα έχει τόση κωμωδία, αλλά θα είναι στο ίδιο σύμπαν.

Μάλλον τελικά εννοούσε ένα spinoff με πρωταγωνίστρια την Amanda Waller της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, την οποία υποδύθηκε τόσο στο Suicide Squad (2016) του David Ayer όσο και στο The Suicide Squad (2021) του James Gunn. 

Ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε θα προβληθεί η 2η σεζόν του Peacemaker.