Ο Peacemaker αποκαλύπτει αν όλα αυτά που έκανε στη σειρά ήταν…εφέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν ή όχι;
06 Μαρτίου 2022 14:27
Ο Peacemaker αποκαλύπτει αν όλα αυτά που έκανε στη σειρά ήταν…εφέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς του Peacemaker, το οποίο αυτή τη φορά μάς λέει πόσο CGI είδαμε στο σόου του James Gunn. Φυσικά και είχε αρκετά οπτικά εφέ όπως το “sidekick” του Peacemaker, το Eagly, καθώς και οι πεταλούδες, αλλά πόσο CG είδαμε συνολικά;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όλα αυτά τα εντυπωσιακά πράγματα που έκανα είναι απλώς οπτικά εφέ. Να, λοιπόν, η απόδειξη ότι μόνο μερικά από αυτά είναι εφέ… Αυτό γράφει στη λεζάντα του βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Το Peacemaker είναι η πρώτη σειρά της DC που συνδέεται με το DC Extended Universe (DCEU) και λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά από τα γεγονότα του The Suicide Squad. Στο Peacemaker εκτός από τον John Cena και την Jennifer Holland, πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert Patrick, Freddie Stroma, Christopher Heyerdahl, Steve Agee, Danielle Brooks, Chukwudi Iwuji, Nhut Le και Lochlyn Munro.

Το Peacemaker είναι καλύτερο απ’ ότι νομίζετε μάς λέει ο Γιώργος Πρίτσκας και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή του για τη σειρά πατώντας εδώ.

Επίσης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα projects για την DC για αυτό και δόθηκε το "ΟΚ" στην 2η σεζόν, καθώς και το The Batman που προβάλλεται ήδη στις αίθουσες, όλα τα βλέμματα των fans έχουν στραφεί στο επερχόμενο Black Adam με τον Dwayne "The Rock" Johnson.