Mortal Kombat 1: Έρχεται με χαρακτήρες από σειρές της Amazon και της DC

Διέρρευσε η λίστα των post-launch χαρακτήρων και είναι all-star!
20 Μαΐου 2023 11:34
Mortal Kombat 1: Έρχεται με χαρακτήρες από σειρές της Amazon και της DC

Η επίσημη ανακοίνωση του Mortal Kombat 1 έγινε και ήταν εντυπωσιακή δείχνοντας πως η NetherRealm Studios αλλάζει πολλά στο -ανεπίσημο- Mortal Kombat 12

Ανάμεσα στις πληροφορίες που δόθηκαν για τις εκδόσεις του, αναφέρθηκε ότι στο λανσάρισμά του τον Σεπτέμβριο θα έρθει με ένα Kombat Pack που θα δίνει early access σε έξι επιπλέον χαρακτήρες και πέντε assist χαρακτήρες, τους Kameo Fighters, όπως τους ονομάζει η NetherRealm. 

Χάρη στο Amazon Ιταλίας και τη διαρροή του, έγιναν γνωστοί από τώρα οι εν λόγω έξτρα χαρακτήρες που θα προστεθούν στο roster και πρόκειται για all-star επιλογές! Και αυτό διότι θα έρθουν χαρακτήρες από διάσημες σειρές της Amazon και της DC. Έτσι, ο Homelander από τη σειρά "The Boys" και ο Omni Man από τη σειρά "Invincible" αλλά και ο Peacemaker του John Cena από την ομώνυμη σειρά του HBO Max, θα αποτελέσουν μερικούς από τους guest χαρακτήρες. 

Ανάμεσά τους θα περιλαμβάνονται οι: Quan Chi, Ermac και Takeda, ενώ οι πέντε Kameo Fighters θα είναι οι Tremor, Johnny Cage, Khameleon, Mavado και Ferra. Μάλιστα θα περιλαμβάνεται και ένα skin του Johnny Cage που θα τον μεταμορφώνει σε Jean Claude Van Damme

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting systemφρέσκα game modes και πολλά Fatalities για το άκρως ανανεωμένο Mortal Kombat 1. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ συγχρόνως θα γίνει διαθέσιμο και για το Nintendo Switch, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store. Όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα λάβουν πρόσβαση από νωρίς στην beta τον ερχόμενο Αύγουστο, αλλά και early access από τις 14 Σεπτεμβρίου στον τελικό τίτλο.