Το Mortal Kombat 1 έρχεται με ένα νέο σύστημα ονόματι “Kameo Fighters”

Θα είναι κάτι σαν τα tag-team battles άλλων fighting παιχνιδιών
19 Μαΐου 2023 14:58
Το Mortal Kombat 1 έρχεται με ένα νέο σύστημα ονόματι “Kameo Fighters”

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε το Mortal Kombat 1, το οποίο θα είναι ουσιαστικά reboot στο θρυλικό gaming franchise. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans.

Η NetherRealm Studios, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, λίγη ώρα μετά την επίσημη αποκάλυψη επιβεβαίωσε ότι το Mortal Kombat 1 θα φέρει ένα νέο σύστημα που ονομάζεται “Kameo Fighters”. Σύμφωνα με το επίσημο site, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από το ρόστερ “Kameo” χαρακτήρες που θα τους βοηθούν μέσα στη μάχη.

Παρόλο που δεν έδωσε άλλες πληροφορίες γι’ αυτό το νέο σύστημα, φαίνεται ότι θα είναι κάτι σαν τα κλασσικά “tag-team” που έχουμε δει σε άλλα fighting παιχνίδια, όπως το Marvel vs Capcom. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι θα δείτε reimagined χαρακτήρες όπως τους Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage και πολλούς άλλους.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities! Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το νέο Mortal Kombat παιχνίδι θα διαθέτει cross-play και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ συγχρόνως θα γίνει διαθέσιμο και για το Nintendo Switch.