Hacks 2η Σεζόν: Η βραβευμένη κωμική σειρά του HBO με την Jean Smart επιστρέφει δριμύτερη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία πρεμιέρας και teaser για τη 2η σεζόν του Hacks
15 Απριλίου 2022 08:02
Hacks 2η Σεζόν: Η βραβευμένη κωμική σειρά του HBO με την Jean Smart επιστρέφει δριμύτερη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hacks είναι η σειρά που χάρισε το βραβείο Emmy Α' Γυναικείου Ρόλου στην Jean Smart, ενώ το ίδιο το σόου βραβεύτηκε με μερικά ακόμα στα περσινά Emmy Awards. Τώρα το Hacks επιστρέφει για τη 2η σεζόν του HBO Max όπου χάρη στο πρώτο teaser μάθαμε και την ημερομηνία πρεμιέρας. 

Η πρώτη ματιά δίνεται με ένα απολαυστικό μοντάζ από τις σκηνές μεταξύ της Deborah Vance (Jean Smart) και της Ava (Hanna Einbinder), οι οποίες στη 2η σεζόν έχουν αναπτύξει την άλλοτε παράξενη σχέση τους για χάρη ενός νέου κωμικού σόου. Η ιστορία τους άλλωστε ξεκίνησε με μια απροσδόκητη συνεργασία μεταξύ της Deborah, μιας ακυρωμένης από την κουλτούρα σταρ του stand-up comedy και της Ava, μιας επίσης "canceled" σεναριογράφου/συγγραφέα της Gen Z. 

Δείτε το teaser trailer

Η 2η σεζόν του Hacks θα περιλαμβάνει αρκετούς γνωστούς guests όπως τους: Laurie MetcalfMartha Kelly, Margaret Cho, Ming-Na WenSusie Essman, και Devon Sawa. Στο cast του σόου επιστρέφουν επίσης οι Carl Clemons Hopkins στο ρόλο του βοηθού της Deborah, Marcus, ο Paul W. Downs ως Jimmy LaSaque και η Megan Stalter ως Kayla. Επίσης θα συμμετέχουν οι: Christopher McDonaldKaitlin OlsonPoppy LiuRose AbdooMark IndelicatoMeg StalterAngela E. GibbsLuenellJohnny SibillyJoe MandeAlly Maki, και Lorenza Izzo

Το Hacks είναι μια δημιουργία των Paul W. Downs, Lucia Aniello και Jen Statsky, οι οποίοι εκτελούν και χρέη showrunner. 

Η 2η σεζόν του Hacks θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 12 Μαΐου μόνο στο HBO Max και κάθε εβδομάδα θα προβάλλονται δύο επεισόδιο μέχρι τις 2 Ιουνίου.