Severance: Η ιδιαίτερη σειρά της Apple θα επιστρέψει με 2ο κύκλο

Μιας και γνώρισε μεγάλη επιτυχία
07 Απριλίου 2022 20:45
Severance: Η ιδιαίτερη σειρά της Apple θα επιστρέψει με 2ο κύκλο

Το Severance του Apple TV Plus θα επιστρέψει στις οθόνες σας, μιας και όπως επιβεβαίωσε η Apple, ο 2ος κύκλος είναι πλέον στα σκαριά. Μάλιστα, η ανανέωση της σειράς έρχεται λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της 1ης σεζόν, με το τελευταίο επεισόδιο “The We We Are” να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Απριλίου.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σειρά προέρχεται από τον δημιουργό και συγγραφέα Dan Erickson και τον σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό Ben Stiller.

Ο Ben Stiller, δήλωσε τα εξής:

Είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις την ανταπόκριση από τους ανθρώπους που αγαπούν το σόου - και το επίπεδο αφοσίωσης των fans. Ήταν ένας μακρύς δρόμος για να έρθει το Severance στην τηλεόραση. Διάβασα για πρώτη φορά τον πιλότο του Dan πριν από πέντε χρόνια. Είμαι ευγνώμων στους συνεργάτες μας στο Apple TV+ που ήταν πίσω από αυτό σε όλη τη διαδρομή.

Η σύνοψη της 1ης σεζόν του Severance:

Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα υπαλλήλων που αποφασίζουν να δουλέψουν για μια μυστηριώδης εταιρία γνωστή ως Lumon Industries, μόνο που για να δουλέψουν θα πρέπει να συμφωνήσουν σε έναν όρο. Αυτός προϋποθέτει να περάσουν από μια διαδικασία ονόματι "severance" (δηλ. αποκόλληση) όπου αυτή διαχωρίζει τις μνήμες τους εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος. Με λίγα λόγια όταν πηγαίνουν στη δουλειά δε θυμούνται την προσωπική τους ζωή και όταν τελειώνουν από αυτή δε θυμούνται τι έκαναν όσο δούλευαν.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Patricia Arquette, Christopher Walken, Adam Scott, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman και Michael Chernus.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για την 1η σεζόν της σειράς πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με τη 2η σεζόν της σειράς.