Barry Season 3: Εκρηκτική η επιστροφή του Bill Hader στο πρώτο trailer

Η πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία του HBO επιστρέφει τον Απρίλιο
17 Μαρτίου 2022 13:19
Barry Season 3: Εκρηκτική η επιστροφή του Bill Hader στο πρώτο trailer

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer από την άκρως αναμενόμενη 3η σεζόν του Barry που λόγω της πανδημίας καθυστέρησε και κυκλοφορεί τρία χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του. 

Η πρώτη ματιά στην επιστροφή του Bill Hader στον ομώνυμο ρόλο είναι εκρηκτική καθώς ο Barry τώρα έρχεται αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις των βίαιων πράξεών του. Τι τον ώθησε να γίνει δολοφόνος και τι ήταν αυτό που τον έκανε να κάνει στροφή στην ηθοποιία; Θα μπορέσει να κάνει τη σωστή επιλογή; Με νεύρο και ένταση το trailer που θα δείτε παρακάτω μας ετοιμάζει για όσα θα δούμε στην 3η σεζόν. 

Η σύνοψη της 3ης σεζόν: 

Απεγνωσμένος για να αφήσει το βίαιο παρελθόν του πίσω για χάρη του νέου του πάθους, ο Barry επιχειρεί να ξεμπλέξει τον εαυτό του από τον κόσμο των συμβολαίων θανάτου και να ενστερνιστεί πλήρως την ηθοποιία. Αλλά το να βγει σημαίνει ότι θα προκληθούν μπελάδες. Την ώρα που έχει εξολοθρεύσει αρκετούς από τους εξωτερικούς παράγοντες που τον ωθούσαν στη βία, ανακαλύπτει ότι δεν είναι οι μοναδικοί που τον ωθούσαν. Τι είναι αυτό που στην ψυχική του υγεία τον οδήγησε να γίνει δολοφόνος; Η 3η σεζόν βρίσκει τον Barry και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, στην προσπάθεια να κάνουν τη σωστή επιλογή. 

Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι:  Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler και Sarah Burns.

H 3η σεζόν του Barry θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στο HBO και το HBO Max.