Barry 3η σεζόν: O μισθοφόρος του Bill Hader επιστρέφει δριμύτερος στο νέο trailer

Για μια εκρηκτική επιστροφή ετοιμάζει η μαύρη δραματική κωμωδία του HBO
05 Απριλίου 2022 20:33
Barry 3η σεζόν: O μισθοφόρος του Bill Hader επιστρέφει δριμύτερος στο νέο trailer

Το ΗΒΟ δημοσίευσε το νεότερο επίσημο trailer για την 3η σεζόν του πολυβραβευμένου Barry, με πρωταγωνιστή τον μισθοφόρο του Bill Hader, ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να κάνει μια στροφή στην καριέρα του και να γίνει ηθοποιός, μόνο που το παρελθόν του δεν τον αφήνει. 

Στο νέο trailer που θα απολαύσετε παρακάτω δίνεται μια ακόμη χορταστική γεύση από το γεγονότα, με το γνωστό μαύρο κωμικό του ύφος. 

Barry Season 3 Official Trailer

Για την ιστορία οι δύο πρώτες σεζόν του έχουν λάβει 30 υποψηφιότητες για Emmy κερδίζοντας τις 6 από αυτές, ανάμεσά τους ο Bill Hader για Α' Ανδρικού Ρόλου σε κωμική σειρά και ο Henry Wrinkler για Β' Ανδρικού ρόλου. 

Η σύνοψη της 3ης σεζόν: 

Απεγνωσμένος για να αφήσει το βίαιο παρελθόν του πίσω για χάρη του νέου του πάθους, ο Barry επιχειρεί να ξεμπλέξει τον εαυτό του από τον κόσμο των συμβολαίων θανάτου και να ενστερνιστεί πλήρως την ηθοποιία. Αλλά το να βγει σημαίνει ότι θα προκληθούν μπελάδες. Την ώρα που έχει εξολοθρεύσει αρκετούς από τους εξωτερικούς παράγοντες που τον ωθούσαν στη βία, ανακαλύπτει ότι δεν είναι οι μοναδικοί που τον ωθούσαν. Τι είναι αυτό που στην ψυχική του υγεία τον οδήγησε να γίνει δολοφόνος; Η 3η σεζόν βρίσκει τον Barry και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, στην προσπάθεια να κάνουν τη σωστή επιλογή. 

Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι:  Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler και Sarah Burns.

3η σεζόν του Barry θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στο HBO και το HBO Max. 

Tags: