Barry: Η 4η και τελευταία σεζόν αποκαλύπτεται με ένα ατμοσφαιρικό trailer

Θα παίξει μέσα από τη συχνότητα του HBO μέσα στον Απρίλιο
29 Μαρτίου 2023 22:19
Barry: Η 4η και τελευταία σεζόν αποκαλύπτεται με ένα ατμοσφαιρικό trailer

Το HBO ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει μια για πάντα μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του των τελευταίων χρόνων. Ο λόγος γίνεται για το Barry, το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες σας μέσα στον Απρίλιο για τον 4ο και τελευταίο κύκλο του.

Μόλις κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της 4ης σεζόν, όπου βλέπουμε τον χαρακτήρα τον ομώνυμο χαρακτήρα του Bill Hader, να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της φυλακής, καθώς φαίνεται ότι περνάει αρκετά δύσκολα. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε αρκετές νέες σκηνές σε σχέση με το teaser που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, μιας και δείχνει γνωστά και αγαπητά πρόσωπα να προετοιμάζονται για το φινάλε.

Δείτε το επίσημο trailer

 

Η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν:

Ο Gene Cousineau (Henry Winkler) είναι πλέον ένας ήρωας μετά τη σύλληψη του Barry (Bill Hader, η οποία είχε συγκλονιστικές συνέπειες. Όλα τώρα οδηγούν σε αυτό το εκρηκτικό και ξεκαρδιστικό τελευταίο κεφάλαιο του Barry.

Εκτός από τους Henry Winkler και Hader, στη σειρά πρωταγωνιστούν και οι Sarah Goldberg, Stephen Root, Anthony Carrigan, Paula Newsome, D’Arcy Carden, Darrell Britt-Gibson, Rightor Doyle, Andy Carey και Robert Wisdom.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Hader και Alec Berg και υπηρετούν και οι δύο ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Το σόου ακολουθεί τον Barry Berkman, έναν δολοφόνο που καταλήγει στο Λος Άντζελες για δουλειά και δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή του, κι έτσι αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Και στις τρεις σεζόν είδαμε πόσο στενοχωρημένος είναι από όλα όσα του έχουν συμβεί και τους αγώνες που αντιμετώπιζε συνεχώς.

Η 4η σεζόν του Barry θα παίξει στο HBO Max στις 16 Απριλίου.

Tags: