Το “Barry” του HBO ανανεώθηκε για 4η σεζόν

Με 8 νέα επεισόδια
20 Μαΐου 2022 16:39
Το “Barry” του HBO ανανεώθηκε για 4η σεζόν

Το HBO ανακοίνωσε και επίσημα ότι το “Barry”, η σειρά που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, θα επιστρέψει με 4η σεζόν. Ναι, οι περιπέτειες του Bill Hader δε θα σταματήσουν ακόμα και η παραγωγή της νέας σεζόν θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στο Λος Άντζελες με τον Hader να σκηνοθετεί και τα οκτώ επεισόδια.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Hader και Alec Berg και υπηρετούν και οι δύο ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά ακολουθεί τον Barry Berkman, έναν δολοφόνο που καταλήγει στο Λος Άντζελες για δουλειά και δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή του, κι έτσι αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Και στις τρεις σεζόν βλέπουμε πόσο στενοχωρημένος είναι ο Barry από όλα όσα του έχουν συμβεί στη ζωή του και τους αγώνες που αντιμετωπίζει συνεχώς.

Οι Bill, Alec και ολόκληρο το επιτελείο παρέδωσαν μια εξαιρετική 3η σεζόν του Barry και είναι ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός γέλιου και αγωνίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την 4η σεζόν.

Η σύνοψη της 3ης σεζόν έχει ως εξής:

Απεγνωσμένος για να αφήσει το βίαιο παρελθόν του πίσω για χάρη του νέου του πάθους, ο Barry επιχειρεί να ξεμπλέξει τον εαυτό του από τον κόσμο των συμβολαίων θανάτου και να ενστερνιστεί πλήρως την ηθοποιία. Αλλά το να βγει σημαίνει ότι θα προκληθούν μπελάδες. Την ώρα που έχει εξολοθρεύσει αρκετούς από τους εξωτερικούς παράγοντες που τον ωθούσαν στη βία, ανακαλύπτει ότι δεν είναι οι μοναδικοί που τον ωθούσαν. Τι είναι αυτό που στην ψυχική του υγεία τον οδήγησε να γίνει δολοφόνος; Η 3η σεζόν βρίσκει τον Barry και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, στην προσπάθεια να κάνουν τη σωστή επιλογή.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler και Sarah Burns.

Το Barry προβάλλεται αποκλειστικά από το HBO & HBO Max.

Tags: