Το “WeWork έπεσε”, αλλά γιατί; Αυτό θα δούμε στη νέα σειρά της Apple με τον Jared Leto (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ιστορία αγάπης που αξίζει $47 δις
02 Μαρτίου 2022 09:53
Το “WeWork έπεσε”, αλλά γιατί; Αυτό θα δούμε στη νέα σειρά της Apple με τον Jared Leto (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του Apple TV Plus κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το “WeCrashed”, του νέου μεγάλης παραγωγής σόου της Apple που έρχεται μέσα στον Μάρτιο. Ο Jared Leto αρκετά αλλαγμένος όσον αφορά την εμφάνισή του, πρωταγωνιστεί εδώ μαζί με την Emma Ludbrook ως το απόλυτο…ζευγάρι.

Δια χειρός Lee Eisenberg και Drew Crevello, το σόου είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα με επίκεντρο μία ιστορία αγάπης των χαρακτήρων των Leto και Ludbrook. Έτσι, θα δούμε πως το “WeWork” από έναν απλό χώρο εργασίας εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο brand που αξίζει περίπου $47 δισεκατομμύρια μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο δέκα ετών. Στη συνέχεια, ωστόσο και συγκεκριμένα σε ένα χρόνο, η αξία του μειώθηκε κατά $40 δις, τι συνέβη όμως;

Η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στον Adam Neumann (Leto), συνιδρυτή της εταιρείας, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος το 2019 μετά από αναφορές που έγιναν εις βάρος του για κακομεταχείριση του προσωπικού και όχι μόνο.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Kyle Marvin, America Ferrera, O. T. Fagbenle και Theo Stockman.

Το WeCrashed θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2022 αποκλειστικά στο Apple TV Plus. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.