Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του “Smallville”

Νέες πληροφορίες για την animated σειρά
22 Φεβρουαρίου 2022 15:33
Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του “Smallville”

Αν είστε φανατικοί του Smallville, της prequel σειράς του Superman μάλλον θα πρέπει να χαρείτε αυτή τη στιγμή, καθώς ο Tom Welling, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για την animated σειρά. O Welling, ο οποίος υποδύεται τον Clark Kent μίλησε πρόσφατα για την αναγέννηση του Smallville ως animated σειρά.

Συγκεκριμένα, ο Welling εμφανίστηκε πρόσφατα στο Fan Expo Vancouver, μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Smallville, Erica Durance, η οποία έπαιξε τη Lois Lane. Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ για τη σειρά, ο τηλεοπτικός Superman μίλησε για την πιθανή σειρά κινουμένων σχεδίων και τις ελπίδες του να επιστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού cast της σειράς.

Δουλεύουμε πάνω σε μία σειρά κινουμένων σχεδίων που θα διαδραματίζεται μετά την 10η σεζόν του Smallville και πάλι, θα πούμε τη δική μας ιστορία. Θέλουμε να έχουμε την Erica, αν και μπορεί να είναι δύσκολο να έρθει η Allison Mack, οι Sam Jones III και Lionel Luthor θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό. Ο John Glover θέλει να γίνει πραγματικότητα η σειρά.

Έχουμε ήδη στα χέρια μας τα σχέδια, απλώς δεν έχουμε τις ιστορίες γιατί ο Al Gough και ο Miles Millar είναι απασχολημένοι με ταινίες. Μόλις τελειώσουν όμως, θα κάνουμε τη σειρά. Εγώ θα δώσω τη φωνή στον Clark, η Erica θέλω να δώσει τη φωνή της στην Lois. Νομίζω ότι υπάρχει μια ιστορία για τους Al Miles η οποία μπορεί ποθεί και θα έχει να κάνει με το Multiverse. Θα δούμε πως θα πάει.

Έρχεται νέα τηλεοπτική σειρά του Smallville, αλλά όχι όπως τη φαντάζεστε

Το Smallville έκανε πρεμιέρα το 2001 και ολοκληρώθηκε δέκα χρόνια μετά. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: