Δεν έχετε χρόνο για τις 10 σεζόν του Smallville; Υπάρχει οδηγός για να δείτε τα επεισόδια που αξίζουν

Ο απόλυτος οδηγός για να απολαύσετε το Smallville σε λογικά χρονικά πλαίσια
19 Ιουνίου 2022 15:42
Δεν έχετε χρόνο για τις 10 σεζόν του Smallville; Υπάρχει οδηγός για να δείτε τα επεισόδια που αξίζουν

Οι σειρές, οι ταινίες και γενικότερα η πυκνότητα και η ποσότητα του περιεχομένου που καταναλώνουμε δε συγκρίνεται στο ελάχιστο με τον αριθμό σειρών που υπήρχαν πριν από 20 χρόνια. 

Όταν το Smallville έκανε πάταγο στις οθόνες μας το 2001, οι σειρές συνήθως διαρκούσαν για πάνω από 20 επεισόδια ανά σεζόν, φτάνοντας σε περιπτώσεις τα 25-26 ανά σεζόν. Είναι λογικό και προφανές ότι μέσα σε αυτά θα υπήρχαν και αρκετά filler επεισόδια, μια πρακτική που τότε συνηθίζονταν. 

Επειδή το να κάτσει κανείς να δει 10 σεζόν ή 217 επεισόδια είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Για αυτό μια χρήστης του Twitter η @janellelovestv δημιούργησε τον απόλυτο binge οδηγό για όλους εσάς που δεν θέλετε -για τους δικούς σας λόγους- να ξοδέψετε τόσο χρόνο και να το απολαύσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται χωρίς να χαθεί η ουσία. 

Έφτιαξε ουσιαστικά μια αναλυτική λίστα όπου χωρίζει τα επεισόδια σε έξι κατηγορίες: "Must Watch", "αρκετά καλά", "είναι ΟΚ αλλά προσπερνιούνται", είναι σημαντικά αλλά όχι καλά/ διαβάστε σύνοψη", "έχουν καλές σκηνές αλλά το υπόλοιπο δε βλέπεται", "προσπεράστε". 

 

Στο Smallville παίζουν οι: Tom Welling (Clark Kent), Kristin Kreuk, Michael Rosenbaum, Eric Johnson, Sam Jones II, Annette O'Toole, και John Schneider

Τώρα που το σκεφτόμαστε πρέπει να γίνουν τέτοιοι οδηγοί για όλες αυτές τις σειρές που ξεφεύγουν σε επίπεδα "Καλημέρα Ζωή" σε όγκο επεισοδίων.