Έρχεται νέα τηλεοπτική σειρά του Smallville, αλλά όχι όπως τη φαντάζεστε

…καθώς θα είναι animated σειρά
25 Ιουνίου 2021 11:51
Έρχεται νέα τηλεοπτική σειρά του Smallville, αλλά όχι όπως τη φαντάζεστε

Χωρίς αμφιβολία κάθε γενιά παιδιών μεγαλώνει με έναν «διαφορετικό Superman”, από την αρχή των ‘00s, είδαμε το πολύ επιτυχημένο σόου του “Smallville” με τον Tom Welling ως Clark Kent. Έκτοτε, βέβαια, έχουν κυκλοφορήσει και διάφορες ταινίες, με την πιο πρόσφατη αυτή του “Man of Steel” με τον Henry Cavill.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που θέλει την «διαφορετική» αναγέννηση του Smallville, στη μικρή οθόνη με τον Welling και τον Michael Rosenbaum. Και οι δύο, όπως όλα δείχνουν, ψάχνουν τρόπο να επαναφέρουν τη σειρά στο προσκήνιο και μάθαμε ότι ετοιμάζουν μια animated σειρά, που θα πρωταγωνιστεί το ίδιο (σχεδόν) cast με αυτό της σειράς του 2001.

Δουλεύουν ήδη πάνω στην animated σειρά

Ο Michael Rosenbaum και εγώ, δουλεύουμε ήδη σε μια σειρά κινουμένων σχεδίων για να αναγεννήσουμε τους χαρακτήρες μας, φέρνοντας πίσω όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του αρχικού cast. Μην το πείτε σε κανέναν όμως, είναι μυστικό, ακόμα το δουλεύουμε.

Αυτό δήλωσε ο Welling μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram και μετά στο Twitter.

Δεν είναι σίγουρο αν επιστρέψουν οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς

Η σειρά του Smallville, η οποία είχε γνωρίσει και στην Ελλάδα μεγάλη επιτυχία, έκανε πρεμιέρα το 2001 έως το 2011, όπου και ολοκληρώθηκε.

Βέβαια, οτιδήποτε μπορεί να στραβώσει στην πορεία, αλλά υπάρχει μια ελπίδα για τους fans, μιας και αυτή η ανακοίνωση έρχεται απευθείας από το στόμα του πρωταγωνιστή. Δεν έγινε γνωστό από τον Welling, αν οι αρχικοί δημιουργοί του σόου, Alfred Gough και Miles Millar θα βρίσκονται πίσω σε αυτό το animated εγχείρημα, αλλά ούτε και αν προβληθεί στο αρχικό «σπίτι» τους, το The CW.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: