Τα νέα στιγμιότυπα από τη σειρά του “Halo” μάς παρουσιάζουν τους "άλλους" χαρακτήρες (ΦΩΤΟ)

Πρεμιέρα τον Μάρτιο για τη σειρά του Master Chief
22 Φεβρουαρίου 2022 09:39
Τα νέα στιγμιότυπα από τη σειρά του “Halo” μάς παρουσιάζουν τους "άλλους" χαρακτήρες (ΦΩΤΟ)

Η τηλεοπτική σειρά “Halo” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη “συχνότητα” του Paramount Plus τον ερχόμενο Μάρτιο και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη μία είδηση για το σόου. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer ή διαφημιστικό βίντεο, αλλά για τις νέες αφίσες της σειράς που μας παρουσιάζουν τους πρωταγωνιστές, που θα βρίσκονται πλάι στον Pablo Schreiber.

Τα εν λόγω posters δείχνουν την Natascha McElhone του Californication ως Dr. Halsey, τον Bokeem Woodbie του Fargo ως Soren, καθώς και την Yerin Ha του Reef Break ως Kwan. Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω:

Το cast πλαισιώνεται από τους Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Τι κι αν ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν, η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για τη 2η σεζόν της. Ο David Wiever του Brave New World θα είναι ο showrunner και ο εξωτερικός παραγωγός της 2ης σεζόν, μιας και ο Steven Kane ήταν ο showrunner στο πρώτο κεφάλαιο που θα δούμε τον Μάρτιο. Ο Kane έγινε γνωστό πως αποχώρησε από αυτά τα καθήκοντα.

Η σειρά HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022.