Ηθοποιός Master Chief: «Η ρομαντική σχέση στη σειρά ήταν τεράστιο λάθος»

Νέες εμφατικές δηλώσεις
19 Ιανουαρίου 2024 23:02
Ηθοποιός Master Chief: «Η ρομαντική σχέση στη σειρά ήταν τεράστιο λάθος»

Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Halo αναμένεται να συνεχίσει την ιστορία του Master Chief και της Silver Team στις 8 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου κύκλου λοιπόν, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, Pablo Schreiber, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό SFX.

Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε να σχολιάσει και μια από τις αμφιλεγόμενες στιγμές της πρώτης σεζόν: την ρομαντική σχέση του Master Chief με την Makee, η οποία είχε πρακτικά το ρόλο της κεντρικής ανταγωνίστριας. Ο Schreiber τόνισε πως η επιλογή αυτή των σεναριογράφων δεν άρεσε ούτε στον ίδιο, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να ασκήσει πίεση για να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Εν τέλει, οι επιθυμίες του Schreiber δεν εισακούστηκαν και το σόου συνέχισε σε αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, στη σειρά είδαμε τον Master Chief και σε σκηνή ερωτικής συνεύρεσης, με την Cortana να παρακολουθεί…

Σχολιάζοντας το όλο θέμα, ο Schreiber τόνισε:

Η απόφαση να γίνει η σχέση μεταξύ της Makee και του John ρομαντική ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ένιωθα ότι ήταν τεράστιο λάθος εκείνη την περίοδο και διαφωνούσα. Αγωνιζόμουν εναντίον. Αλλά, είμαι αυτός που είμαι. Δεν γράφω εγώ τα σενάρια. Δίνω μόνο τη γνώμη μου. Δεν εισακούστηκε.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η τηλεοπτική σειρά Halo βασίζεται μεν στη γνωστή σειρά παιχνιδιών του Xbox, αλλά δεν ανήκει στο ίδιο cannon, με τα γεγονότα της να λαμβάνουν χώρα σε ένα παράλληλο timeline.

Για την ιστορία, το Halo ακολουθεί τον Master Chief του Pablo Schreiber και την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone, ενώ το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την πρώτη σεζόν του σόου, στο αναλυτικό review του Unboxholics.com, ο Κυριακός Στεργιάδης είχε αναφέρει:

Εν τέλει, το Halo TV Series βάσει της πρώτης σεζόν δείχνει πως δεν απευθύνεται στους fans και περισσότερο θέλει να κερδίσει δημογραφικό και κοινό σε μια περίοδο που το Halo franchise κάνει προσπάθειες να ορθοποδήσει μετά τα σοβαρά στραβοπατήματα της 343 στον τομέα των videogames. Για κάποιον που απλώς τυχαίνει να θέλει να δει μια sci-fi σειρά με έναν σούπερ στρατιώτη να κυνηγά εξωγήινους, να έχει και αρκετό δράμα και εκπληκτικά εφέ, φαντάζει η ιδανική επιλογή. Όχι όμως για κάποιον που έχει ζήσει στο πετσί του τα Halo, παρά μόνο εάν μπορέσει να διαγράψει όλα όσα ήξερε για αυτό.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.