Halo: Ο πόλεμος ξεκίνησε στο πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς

Προ των πυλών το ντεμπούτο της
04 Δεκεμβρίου 2023 12:06
Halo: Ο πόλεμος ξεκίνησε στο πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς

Η Paramount έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Halo, η οποία θα συνεχίσει την ιστορία του Master Chief και της Silver Team στις 8 Φεβρουαρίου.

Η νέα σεζόν έρχεται μετά το αρκετά επιτυχημένο ντεμπούτο της σειράς –από άποψη στατιστικών– πέρυσι το Μάρτιο και φαίνεται πως θα εστιάσει στην αρχή του πολέμου μεταξύ των ανθρώπων και της εξωγήινης  θρησκευτικής ηγεμονίας Covenant. Έτσι, στο trailer βλέπουμε μεταξύ άλλων μεγάλες μάχες, τον εντυπωσιακό στόλο των Covenant και το glassing ενός πλανήτη.

Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Ισλανδία, λίγους μήνες μετά την επιβεβαίωση της δεύτερης σεζόν τον Μάρτιο του 2022. Αυτή η πρόωρη ανανέωση, πριν καν από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν, έδειξε την εμπιστοσύνη της Paramount στη σειρά, η οποία ήταν πράγματι η πιο επιτυχημένη της συνδρομητικής υπηρεσίας Paramount+.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η τηλεοπτική σειρά Halo βασίζεται μεν στη γνωστή σειρά παιχνιδιών του Xbox, αλλά δεν ανήκει στο ίδιο cannon, με τα γεγονότα της να λαμβάνουν χώρα σε ένα παράλληλο timeline.

Για την ιστορία, το Halo ακολουθεί τον Master Chief του Pablo Schreiber και την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone, ενώ το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την πρώτη σεζόν του σόου, στο αναλυτικό review του Unboxholics.com, ο Κυριακός Στεργιάδης είχε αναφέρει:

Εν τέλει, το Halo TV Series βάσει της πρώτης σεζόν δείχνει πως δεν απευθύνεται στους fans και περισσότερο θέλει να κερδίσει δημογραφικό και κοινό σε μια περίοδο που το Halo franchise κάνει προσπάθειες να ορθοποδήσει μετά τα σοβαρά στραβοπατήματα της 343 στον τομέα των videogames. Για κάποιον που απλώς τυχαίνει να θέλει να δει μια sci-fi σειρά με έναν σούπερ στρατιώτη να κυνηγά εξωγήινους, να έχει και αρκετό δράμα και εκπληκτικά εφέ, φαντάζει η ιδανική επιλογή. Όχι όμως για κάποιον που έχει ζήσει στο πετσί του τα Halo, παρά μόνο εάν μπορέσει να διαγράψει όλα όσα ήξερε για αυτό.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.