Halo 2η σεζόν: Το νέο trailer της σειράς θέλει να φέρει vibes από το “Halo: Reach“

Πρεμιέρα τον Φεβρουάριο για τα νέα επεισόδια που ανεβάζουν κατακόρυφα τη δράση
11 Ιανουαρίου 2024 23:40
Halo 2η σεζόν: Το νέο trailer της σειράς θέλει να φέρει vibes από το “Halo: Reach“

Ο πόλεμος της ανθρωπότητας με τους Covenant περνάει σε νέα φάση και θα είναι αμείλικτος, όπως αφήνει να εννοηθεί στο ολοκαίνουργιο trailer για τη 2η σεζόν της σειράς HALO, σε παραγωγή της Paramount, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο. 

Ο Master Chief του Pablo Schreiber και οι Spartans του θα επιστρέψουν για να τα βάλουν με την επικείμενη εξωγήινη εισβολή των Covenant στον πλανήτη του Reach. Πρόκειται άλλωστε για μια από τις πιο σημαντικές τοποθεσίες αλλά και στιγμές του σύμπαντος του Halo, όπως οι gamers θα θυμούνται από το αριστουργηματικό Halo: Reach της Bungie.

Βέβαια, την ιστορία αυτή όμως δε θα τη δούμε από τα μάτια της Noble Team όπως έγινε στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, αλλά μέσα από τα μάτια του John-117, και αν κρίνουμε από την 1η σεζόν μάλλον θα μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα από τα βιντεοπαιχνίδια. Τα πλάνα του trailer είναι εντυπωσιακά σε κλίμακα και προμηνύουν πως η δράση θα ανέβει κατακόρυφα, με σκηνές διαστημικών μαχών κινηματογραφικού επιπέδου. 

Δείτε το νέο trailer της 2ης σεζόν του HALO

Η 2η σεζόν άλλαξε showrunner με υπεύθυνο πλέον τον David Wiener. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η τηλεοπτική σειρά Halo βασίζεται μεν στη γνωστή σειρά παιχνιδιών του Xbox, αλλά δεν ανήκει στο ίδιο cannon, διότι τα γεγονότα της λαμβάνουν χώρα σε ένα παράλληλο timeline.

Για την ιστορία, το Halo ακολουθεί τον Master Chief του Pablo Schreiber και την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone, ενώ το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbine, Yerin Ha, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Η 2η σεζόν του HALO θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου του 2024