Στη σειρά του “Halo” θα δούμε το πρόσωπο του Master Chief

Σε αντίθεση με τα παιχνίδια
20 Φεβρουαρίου 2022 10:18
Στη σειρά του “Halo” θα δούμε το πρόσωπο του Master Chief

Η τηλεοπτική σειρά του “Halo” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο αποκλειστικά στο Paramount Plus με πρωταγωνιστή τον Pablo Schreiber. Τι κι αν ακόμα δεν είδαμε το πρώτο κεφάλαιο, πρόσφατα ανακοινώθηκε πως το σόου θα επιστρέψει και με 2η σεζόν, αλλά με showrunner τον David Wiever αυτή τη φορά, αντί του Steven Kane.

Τώρα, όπως έγινε γνωστό από την Kiki Wlfkill, η οποία εργάζεται στην 343 Industries, στο σόου πρόκειται να δούμε τον Master Chief και χωρίς το εμβληματικό κράνος του και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα παιχνίδια. Ναι, στο σόου της Paramount θα δούμε κανονικά το πρόσωπο του Schreiber ως Master Chief.

Ξεκινάμε να πούμε μια ιστορία χαρακτήρων, αλλά και μια προσωπική ιστορία. Μόλις καταλάβαμε τι ήταν αυτή η ιστορία, έπρεπε να δούμε και το άτομο με την πανοπλία κάτω από το κράνος. Θα δείτε το πρόσωπό του.

Η Wolfkill συνέχισε λέγοντας ότι καταλαβαίνει και σέβεται όσους δε θέλουν να δουν το πρόσωπο του Master Chief, αλλά ήταν σημαντικό η ιστορία να αποκαλύψει τελικά το πρόσωπό του.

Σεβόμαστε απόλυτα και τις δύο πλευρές, δηλαδή και αυτούς που θέλουν πραγματικά να δουν το πρόσωπο του Chief, αλλά και εκείνους που πραγματικά δε θέλουν. Αλλά είναι τέτοια η φύση της ιστορίας που νιώθεις ότι είναι σημαντικό να συνδεθείς με τον Master Chief με έναν διαφορετικό τρόπο και αυτό σήμαινε πως έπρεπε να δείξουμε το πρόσωπό του.

Τον Master Chief υποδύεται ο Pablo Schreiber, την Dr. Catherine Halsey η Natascha McElhone, η οποία μεταξύ άλλων δημιούργησε το Spartan πρόγραμμα και την Cortana. Το cast πλαισιώνεται από τους Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Η σειρά του Halo ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Η σειρά HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022.