Better Call Saul: Νέα πλάνα από την 6η σεζόν δείχνουν τις μπίζνες του "Jimmy"

Πρεμιέρα στις 18 Απριλίου για το Α' Μέρος του φινάλε
14 Φεβρουαρίου 2022 19:43
Better Call Saul: Νέα πλάνα από την 6η σεζόν δείχνουν τις μπίζνες του "Jimmy"

Το AMC θέλοντας εν μέσω του Super Bowl να προωθήσει την υπηρεσία AMC+ δημοσίευσε ένα trailer με όλες τις αποκλειστικές σειρές του. Ανάμεσα στα επερχο΄μενα σόου την παράσταση κλέβει φυσικά η τελευταία σεζόν του Better Call Saul για την οποία το trailer επιφύλασσε αρκετές νέες σκηνές. 

Στα πλάνα που θα δείτε έστω και για μερικά δευτερόλεπτα φαίνεται πως οι... "μπίζνες" του Jimmy McGill/ Saul Goodman (Bob Odenkirk) βρίσκονται σε περίοδο άνθισης, με το γνωστό μαγαζί αισθητικής του να είναι ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο.

Αναμένεται το φινάλε του Better Call Saul να είναι σκοτεινό και απρόβλεπτο για όλους, την ώρα που η σειρά όχι μόνο θα αγγίξει το timeline του Breaking Bad, αλλά λογικά θα μας δείξει και το "μετά". Τις ασπρόμαυρες σκηνές, δηλαδή, που εκτυλίσσονται μετά τα γεγονότα του Breaking Bad όπου ο Saul έχει αποκτήσει μια νέα ταυτότητα. 

Δείτε νέες σκηνές από την 6η σεζόν του Better Call Saul

Το φινάλε του Better Call Saul μιμείται το αυθεντικό του σόου, το Breaking Bad όταν και εκείνο για το φινάλε του χωρίστηκε σε δύο μέρη. Πρόσφατα μάθαμε και επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας του Α' Μέρους της 6ης σεζόν, που θα γίνει στις 18 Απριλίου, ενώ το Β' Μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022. Στην Ελλάδα θα προβληθεί μέσα από το Netflix, όπως και οι προηγούμενες σεζόν.