Better Call Saul: Επιτέλους μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν!

Και δεν είναι πολύ μακριά…
10 Φεβρουαρίου 2022 20:05
Better Call Saul: Επιτέλους μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν!

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα είδαμε το πρώτο teaser βίντεο από την 6η και τελευταία σεζόν του Better Call Saul, μετά από αρκετούς μήνες που δεν είχαμε δει ή ακούσει τίποτα για τη συνέχεια της σειράς. Τώρα, το AMC επιστρέφει και πλέον ανακοίνωσε και επίσημα πότε θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο μέρος του νέου κεφαλαίου.

Για την ιστορία η 6η και τελευταία σεζόν του Better Call Saul γνωρίζουμε ότι θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα αρκετά σύντομα όπως φαίνεται, ενώ συνολικά θα έχουμε να κάνουμε με 13 τελευταία επεισόδια. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο αγαπητός Jimmy McGill θα επιστρέψει στις οθόνες σας στις 18 Απριλίου με επτά νέα επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα.

Μάλιστα, εκτός από αυτό, έγινε επίσης γνωστό πως το 2ο μέρος δεν είναι και τόσο μακριά, καθώς τα τελευταία έξι επεισόδια πρόκειται να αρχίσουν να προβάλλονται από τις 11 Ιουλίου.

Η τελευταία σεζόν ήταν αρχικά να προβληθεί μέσα στο 2021, αλλά όπως και πολλές άλλες σειρές καθυστέρησε πολύ λόγω της πανδημίας. Αφού τελικά ξεκίνησε η παραγωγή της, λίγο μετά σταμάτησε διότι ο πρωταγωνιστής, Bob Odenkirk, υπέστη καρδιακή προσβολή στα γυρίσματα τον περασμένο Ιούλιο και έπρεπε να αναρρώσει.

Η τελευταία σεζόν του "Better Call Saul" ολοκληρώνει το περίπλοκο ταξίδι και τη μεταμόρφωση του συμβιβασμένου ήρωά του, Jimmy McGill στον δικηγόρο που γνωρίσαμε στο Breaking Bad, Saul Goodman.