Απίστευτη Γκάφα: Η σειρά Halo ξέχασε ένα ολόκληρο Chevrolet! (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Και τους τρόλαρε μέχρι και η ίδια η εταιρία
06 Φεβρουαρίου 2022 10:50
Απίστευτη Γκάφα: Η σειρά Halo ξέχασε ένα ολόκληρο Chevrolet! (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά Halo να μην ξεκίνησε καλά καλά να προβάλλεται, αλλά ήδη το internet ανακάλυψε μια τεράστια γκάφα της παραγωγής, η οποία θυμίζει το Starbucks ποτηράκι του Game of Thrones.

Βέβαια, το Showtime δεν ξέχασε στην προκειμένη περίπτωση ένα μικρό ποτηράκι, αλλά ένα ολόκληρο γιγαντιαίο αυτοκίνητο! Ο λόγος γίνεται για ένα Chevrolet Tahoe, το οποίο φαίνεται στο παρασκήνιο την ώρα που ο Master Chief παλεύει με δύο Elites.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Η σκηνή που βλέπουμε δε λαμβάνει πιθανότατα χώρα στη Γη, αλλά σε κάποιον άλλο πλανήτη, ενώ αν λάβουμε υπόψη τα παιχνίδια, τα γεγονότα της σειρά θα μας μεταφέρουν στη χρονιά 2550. Επομένως ή το Chevrolet Tahoe του 2001 είναι το πιο ανθεκτικό αυτοκίνητο που φτιάχτηκε ποτέ και η ανθρωπότητα αποφάσισε να το κρατήσει για 500 χρόνια και να το πάρει στις διαστημικές της εξερευνήσεις ή η παραγωγή έκανε γκάφα και εκεί θα έπρεπε να βρίσκεται κάποιο άλλο όχημα.

Φυσικά, η Halo κοινότητα ξεκίνησε αμέσως το τρολάρισμα και πρόσθεσε το SUV της Chevrolet στο Halo 3 με ειδικό mod. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, όταν στην επική κλιμάκωση της τριλογίας βλέπεις ένα Tahoe να γκαζώνει στο τέρμα πάνω σε ένα εξωγήινο κατασκεύασμα που είναι έτοιμο να εκραγεί.

Τα memes έφτασαν σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και η ίδια η Chevrolet αποφάσισε να τα σχολιάσει. Παρακάτω θα βρείτε τη χαρακτηριστική της δημοσίευση, η οποία χιουμοριστικά διαφημίζει πόσο legroom προσφέρει το Tahoe.

Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και την απάντηση του επίσημου Halo λογαριασμού, καθώς και μερικά ακόμη memes.