Έρχεται τηλεοπτική σειρά για τις “Ανατριχίλες” στο Disney Plus

Και θα είναι reboot
05 Φεβρουαρίου 2022 16:15
Έρχεται τηλεοπτική σειρά για τις “Ανατριχίλες” στο Disney Plus

Οι «Ανατριχίλες» (Goosebumps) έχουν μείνει αξέχαστες στα παιδιά των ‘90s, αφού ήταν από τις σειρές που σημάδεψε την παιδική ηλικία πολλών. Αρκετά χρόνια αργότερα είδαμε και δύο ταινίες, που όμως, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τόσο μεγάλο κοινό, όσο φυσικά η σειρά του 1995.

Τώρα, έγινε γνωστό ότι ετοιμάζει μία reboot τηλεοπτική σειρά για τις Ανατριχίλες που θα είναι φυσικά βασισμένη στα βιβλία του R.L. Stine και θα κάνει ντεμπούτο στην streaming υπηρεσία, Disney Plus. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, η Disney έδωσε το πράσινο φως για μία νέα σειρά που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

Μάλιστα, ακούγεται πως θα βασίζεται κάπως στην ιστορία της ταινίας του 2015, η οποία βασίζεται σε πολλά βιβλία του Stine. Επιπροσθέτως, ο Rob Letterman που σκηνοθέτησε την ταινία, πρόκειται να αναλάβει το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, ενώ θα γράψει και το σενάριο. Στο σενάριο επίσης θα βρίσκεται και ο Nick Stoller, καθώς και στην παραγωγή μαζί με τους Neal H. Moritz, Pavun Shetty και την Sony Pictures Television Studios.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: