Η Disney ετοιμάζει διασκευή του Kingdom Hearts - Θα είναι ταινία ή σειρά;

Νέες φήμες για το project έρχονται στην επιφάνεια
24 Απριλίου 2024 17:37
Η Disney ετοιμάζει διασκευή του Kingdom Hearts - Θα είναι ταινία ή σειρά;

Νέες πληροφορίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την διασκευή του Kingdom Hearts από την Disney σε ταινία ή σειρά. 

Τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι σχετικό ήταν πριν τέσσερα χρόνια, όταν η Square Enix λεγόταν ότι είχα αναλάβει την παραγωγή μιας animated σειράς για το Disney Plus. Τώρα ο DanielRPK, γνωστός και έγκυρος insider όσον αφορά το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο επανέρχεται με δικές του πηγές για το project. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι πράγματι η Disney ετοιμάζει την δική της διασκευή για το KINGDOM HEARTS, ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πρόκειται για μια ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ούτε αν θα είναι πλήρως animated ή υβρίδιο CGI και live-action

Κι αν το τοπίο για του τι είδους διασκευή θα είναι αυτή δεν είναι ξεκάθαρο, το σίγουρο είναι ότι "κάτι" ετοιμάζεται από την Disney και πιθανότατα μαζί με την Square Enix για το σύμπαν του Kingdom Hearts. 

Επίσης στο Reset Era, οι χρήστες αναφέρουν το πρόσφατο σχόλιο του Tetsuya Nomura σχετικά με το ότι η κατεύθυνση του Kingdom Hearts έχει αλλάξει, μετά το ειδικό event της 20ης επετείου του. 

Παράλληλα δεν υπάρχουν άλλα νέα για το Kingdom Hearts 4 το οποίο είχε ανακοινωθεί το 2022 για next-gen κονσόλες και PC και γνωρίζουμε ότι θα "τρέχει" με την Unreal Engine 5