Έτερος Εγώ: Νέμεσις - Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλά και γιατί δεν έκλεισε το deal με το Netflix
29 Ιανουαρίου 2022 18:12
Έτερος Εγώ: Νέμεσις - Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

Αρχικά να πούμε πως το Έτερος Εγώ δεν είναι τυχαία μια από τις πιο τίμιες ελληνικές παραγωγές που κοιτούν στα μάτια σειρές του εξωτερικού. Μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες σεζόν και μια ταινία που έγινε viral από στόμα σε στόμα, η ιστορία του Δημήτρη Λαΐνη θα ολοκληρωθεί με την 3η σεζόν, καθώς έτσι ήταν πάντα το πλάνο, όπως έχει δηλώσει ο δημιουργός της Σωτήρης Τσαφούλιας. 

Το "Έτερος Εγώ: Νέμεσις", λοιπόν, θα ξεκινήσει εκ νέου τον νέο κύκλο γυρισμάτων του στις 14 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει μέσω της Cosmote TV εντός του 2023. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: '

Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα».

Γιατί ναυάγησε το deal με το Netflix; 

Μιλώντας σε ένα podcast με τον Λάμπρο Φισφή, ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε ακριβώς το τι πήγε στραβά με τη συμφωνία που θα γινόταν με το Netflix. Ανέφερε ότι οι δαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν για ένα εξάμηνο μεταξύ Netflix και Cosmote αλλά στράβωσε όταν το Netflix απαιτούσε από την Cosmote να μην έχει την αποκλειστική διανομή της στην Ελλάδα: 

"Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα. Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να το το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε.

Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το “La Casa De Papel”, δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε. Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι’ αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση

Αναφέρθηκε κιόλας πρόσφατα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τα τρελά ποσά που θα έδινε το Netflix:

Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το μπάτζετ τους είπα ''παιδιά μπορώ να το κάνω και με τα μισά". 

Τι γνωρίζουμε για την ιστορία της 3ης σεζόν; 

Όταν η κουβέντα έφτασε στον 3ο κύκλο της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε ότι θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες που η παρουσία τους δεν θα ξεπερνά τις τρεις σκηνές, ενώ θα επιστρέψει και η νοσοκόμα που είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη. Θα έχει την μορφή της "θείας δίκης και όχι εκδίκησης", κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι χαρακτήρες της σειράς θα βρεθούν σε ένα τεράστιο δίλλημα και θα εισπράξουν το συμπαντικό αποτέλεσμα των πράξεων τους. Το δύσκολο, όπως αναφέρει ο Τσαφούλιας, είναι να κάνεις επιλογές αλλά να ζεις με τις συνέπειες τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως η "Νέμεσις" θα εστιάσει και στον χαρακτήρα του Πέτρου Λαγούτη, εκτός από τον Λαΐνη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Eπίσης θα δούμε και guest εμφανίσεις, με αυτή της Μαίρης Χρονοπούλου να έχει γίνει προς το παρόν γνωστή. Τέλος, τόνισε πως θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον αέρα. 

Τις εντυπώσεις μας από το Έτερος Εγώ: Κάθαρσις θα βρείτε πατώντας εδώ