Cillian Murphy: "Το φινάλε του Peaky Blinders θα είναι βαρύ και... gothic"

O Tommy Shelby μιλάει στο Rolling Stone και αποκαλύπτει
11 Ιανουαρίου 2022 19:13
Cillian Murphy: "Το φινάλε του Peaky Blinders θα είναι βαρύ και... gothic"

Ενόψει της πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης 6ης και τελευταίας σεζόν του "Peaky Blinders", ο Cillian Murphy παραχώρησε μια συνέντευξη στο Rolling Stone, όπου μίλησε για τη μουσική της σειράς και πώς επηρέασε ολόκληρο το ύφος της. Βέβαια, αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι από αυτή τη συνέντευξη είναι κάποια αποκάλυψη για το φινάλε. 

Θέλησε, βέβαια, να κρατήσει χαμηλά τους τόνους καθώς είπε πως είναι πολλά για τα οποία μπορεί να μιλήσει. Μπόρεσε ωστόσο να προβεί σε μια μικρή δήλωση και με μερικές λέξεις να περιγράψει αυτό που θα αναμένουν οι fans των Shelbys από το φινάλε: 

Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ έντονη σεζόν. Η λέξη που συνεχώς χρησιμοποιούμε είναι "gothic". Ναι, θα δείτε βαριά σκηνικά" 

Ταινία Peaky Blinders από το 2023 και μετά

Η 6η σεζόν δε θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τους Shelbys ωστόσο, καθώς εδώ και καιρό είναι γνωστό πως το saga θα ολοκληρωθεί με μια ταινία. Η διαβόητη οικογένεια γκάνγκστερ θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders εντός του 2023, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς Steven Knight. 

Το φινάλε της σειράς με την 6η σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του 2022 από το Netflix (διεθνή διανομή και στην Ελλάδα) και το BBC. Η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας δεν έγινε γνωστή αν και έχει ακουστεί πως θα γίνει εντός του Ιανουαρίου