Snowpiercer 3η σεζόν: Δείτε το νέο trailer πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο

Τι θα γίνει μετά το cliffhanger φινάλε του 2ου κύκλου;
03 Ιανουαρίου 2022 22:49
Snowpiercer 3η σεζόν: Δείτε το νέο trailer πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο

To TNT έδωσε στην κυκλοφορία το νέο trailer της 3ης σεζόν του Snowpiercer και δίνει μια χορταστική και καταιγιστική ματιά στα όσα θα ακολουθήσουν. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί και στη χώρα μας μέσα από το Netflix με νέο επεισόδιο κάθε Τρίτη. 

Το 2ο κεφάλαιο έκλεισε με τον Andre Layton (Daveed Diggs) και την Ruth Wardell (Allison Wright) να συγκεντρώνουν ομάδες ανθρώπων και να προσπαθούν να πάρουν πίσω το Snowpiercer, με αποτέλεσμα το Aquarium να καταστραφεί και να «σπάσει» το μπροστινό μέρος του Snowpiercer από τα υπόλοιπα βαγόνια του.

Η 3η σεζόν θα συνεχίσει τα γεγονότα από εκεί που τελείωσαν στο προηγούμενο κεφάλαιο, με τον απόηχο της επανάστασης, η μία πλευρά να προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα και να προστατευτεί, ενώ η άλλη πλευρά επαναλαμβάνει τα ίδια και δείχνει πόσο βίαιη μπορεί να γίνει. Θα μπορέσει επίσης ο Mr. Wilford του Sean Bean να ανακτήσει τον έλεγχο; 

Στο cast συναντάμε τους: Jennifer Connelly, Daveed DiggsSean BeanAlison WrightMickey SumnerIddo GoldbergKatie McGuinnessLena HallArchie PanjabiAnnalise BassoSam OttoRoberto UrbinaSheila VandMike O'MalleyChelsea Harris, και Steven Ogg.

Η 3η σεζόν του Snowpiercer θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2022. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.

Tags: