Κόβεται το Snowpiercer, η 4η σεζόν θα είναι το φινάλε της σειράς

Το τρένο του Snowpiercer ετοιμάζεται για την τελευταία του στάση
18 Ιουνίου 2022 08:07
Κόβεται το Snowpiercer, η 4η σεζόν θα είναι το φινάλε της σειράς

Το τρένο του Snowpiercer ετοιμάζεται να κάνει απότομα την τελευταία του στάση. Πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν, το TNT ανακοίνωσε ότι το Snowpiercer κόβεται και έτσι η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία του

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο φιλμ του Bong Joon-ho με πρωταγωνιστές τους Chris Evans, Tilda Swinton, Jamie Bell, Song Kang-ho και Octavia Spencer, το οποίο με τη σειρά του βασιζόταν στο graphic novel του 1982 με τίτλο "Le Trasperceneige" του Jacques Lob. Στο τηλεοπτικό Snowpiercer πρωταγωνιστούν οι Daveed Diggs, Jennifer Connelly και Sean Bean

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα ολοκληρωθεί μετά από μια επιτυχημένη και πολυετής θητεία στο TNT. Οι ταλαντούχοι σεναριογράφοι, ηθοποιοί και το συνεργείο έφεραν εις πέρας το έργο του με συναρπαστικούς τρόπους. Αγαπήθηκε από τους κριτικούς, είχε σημαντικό αντίκτυπο στο post-apocalyptic είδος και τώρα μένει στις καρδιές των fans για πάντα." αναφέρει το TNT στην ανακοίνωσή του. 

Ωστόσο η σειρά Snowpiercer δημιουργικά και πίσω από τις κάμερες πέρασε από πολλά κύματα έχοντας αλλάξει τέσσερις διαφορετικούς showrunners, με τελευταίο τον Paul Zbyszewski, είχε αλλάξει κανάλι από το TBS στο TNT πριν κάνει πρεμιέρα, ενώ υπήρξαν εν τέλει δύο σκηνοθέτες για το πιλοτικό επεισόδιο. 

Αυτόν τον καιρό γίνονται τα γυρίσματα της 4ης σεζόν και αναμένεται αργότερα να ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας. Στην Ελλάδα το Snowpiercer προβάλλεται μέσα από το Netflix. 

Tags: