Snowpiercer: Κόβεται εκ νέου και η 4η σεζόν που είχε...κοπεί πριν από μήνες

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό
15 Ιανουαρίου 2023 22:23
Snowpiercer: Κόβεται εκ νέου και η 4η σεζόν που είχε...κοπεί πριν από μήνες

Το δράμα για το που και πότε θα προβληθεί η 4η σεζόν του Snowpiercer πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Η δημοφιλής σειρά του TNT πέφτει θύμα των περικοπών της Warner Bros. Discovery και της επικείμενης συγχώνευσης των δύο κολοσσών, καθώς η 4η σεζόν τελικά δε θα προβληθεί στο εν λόγω κανάλι, όπως είχε ανακοινωθεί, πριν απο μερικούς μήνες όντας μάλιστα η τελευταία σεζόν του. 

Πρακτικά, το Snowpiercer ακυρώνεται...απανωτά καθώς όχι μόνο η 4η σεζόν δε θα προβληθεί στο κανάλι που είχε εξαρχής υποσχεθεί να το ολοκληρώσει, αλλά ψάχνει νέα τηλεοπτική στέγη

Η Tomorrow Studios, που έχει αναλάβει την παραγωγή της, αναζητά αυτόν τον καιρό κάποιο κανάλι ή πιθανότερα μια streaming υπηρεσία να το αγοράσει και να διηγηθεί την ιστορία του. Ωστόσο, οι συντελεστές έχουν στόχο, εφόσον βρει αγοραστή, να χτίσουν ένα franchise γύρω από αυτό με μια prequel αλλά και sequel σειρά του. 

Αν βάζαμε κάποιο στοίχημα θα λέγαμε πως ενδέχεται να καταλήξει στο Netflix, μιας και ήδη έχει συμφωνία για τη διεθνή διανομή του, όπως την Ελλάδα για παράδειγμα. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε και έχει ακουστεί κάποιο επικρατέστερο κανάλι, στούντιο ή streamer για την αγορά του, οπότε αναμένουμε για τις εξελίξεις. 

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο φιλμ του Bong Joon-ho με πρωταγωνιστές τους Chris Evans, Tilda Swinton, Jamie Bell, Song Kang-ho και Octavia Spencer, το οποίο με τη σειρά του βασιζόταν στο graphic novel του 1982 με τίτλο "Le Trasperceneige" του Jacques Lob. Στο τηλεοπτικό Snowpiercer πρωταγωνιστούν οι Daveed Diggs, Jennifer Connelly και Sean Bean

Το Snowpiercer προβάλλεται στην Ελλάδα μέσα από το Netflix εκεί όπου θα βρείτε τις τρεις σεζόν του. 

Tags: