Fall of the House of Usher: Δεν υπάρχει το cast της νέας σειράς του Mike Flanagan (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα ΄τους οι Mark Hamill, Carla Gugino και Frank Langela
10 Δεκεμβρίου 2021 23:27
Fall of the House of Usher: Δεν υπάρχει το cast της νέας σειράς του Mike Flanagan (ΦΩΤΟ)

Μετά το συγκλονιστικό "Midnight Mass" που παραμόρφωσε το τι σημαίνει "τρόμος" ο Mike Flanagan ετοιμάζει ένα σωρό άλλα projects όπως το The Midnight Club αλλά τώρα μαθαίνουμε νέα για ένα ακόμα του project. 

Τo Netflix και o Flanagan ανακοίνωσαν ολόκληρο το cast του The Fall of the House of Usher, της νέας του μίνι-σειράς που βασίζεται σε ιστορίες του Edgar Allan Poe και όπως θα δείτε...δεν υπάρχει. 

Τα μεγάλα ονόματα του cast είναι οι Frank Langela (Trial of the Chicago 7), Mark Hamill (Star Wars) και η Carla Gugino, που την απολαύσαμε στο Haunting of Hill House. 

 

Τα υπόλοιπα ονόματα είναι γνωστά από προηγούμενες δουλειές του Flanagan αλλά και καινούργια πρόσωπα που προστίθενται στον θίασό του: Mary McDonnell, Carl Lumbly, Henry Thomas, Samantha Sloyan, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nunez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet, και Annabeth Gish.

Το μόνο που γνωρίζουμε για την πλοκή είναι πως θα βασίζεται στα διηγήματα του Edgar Allan Poe και αποτελεί μια ιστορία απληστείας, τραγωδίας και τρόμου

Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς για να δώσει το Netflix ημερομηνία πρεμιέρα για το Fall of the House of Usher, καθώς το επόμενο σόου του Flanagan, το The Midnight Club θα κυκλοφορήσει εντός του 2022.