Ο δημιουργός του Game of Thrones "ικέτεψε" τo ΗΒΟ να μην κάνει το λάθος που κατέστρεψε τη σειρά

Ήθελε 10 σεζόν ο George R.R. Martin μιας και πίστευε ότι υπήρχε αρκετό υλικό
01 Δεκεμβρίου 2021 23:05
Ο δημιουργός του Game of Thrones "ικέτεψε" τo ΗΒΟ να μην κάνει το λάθος που κατέστρεψε τη σειρά

Τρανταχτές αποκαλύψεις από τα παρασκήνια του Game of Thrones έρχονται μέσα από το βιβλίο του δημοσιογράφου James Andrew Miller.

Όπως αναφέρεται στο "Tinderbox: HBO's Ruthless Pursuit of New Frontiers" περιγράφει μια έντονη στιγμή μεταξύ του George R.R. Martin και των μεγάλων κεφαλιών στο HBO. Ουσιαστικά ο δημιουργός του "A Song of Ice & Fire" θέλησε να αποτρέψει -πριν είναι αργά- να γίνει το λάθος που τελικά θεωρείται ευρέως πως είναι αυτό που κατέστρεψε τη σειρά

Ικέτεψε να μην τελειώσει στις 8 σεζόν

Ο George R.R. Martin λέγεται ότι πέταξε μέχρι την Νέα Υόρκη για να "ικετέψει" το HBO να κάνουν 10 σεζόν για το Game of Thrones. Όπως περιγράφει ο ατζέντης του Paul Haas: 

Ο George πετούσε συνεχώς στη Νέα Υόρκη για να γευματίσει με τον (πρώην CEO του HBO, Richard Plepler) και τον ικέτευε να κάνουν 10 σεζόν των 10 επεισοδίων επειδή πίστευε πως υπάρχει αρκετό υλικό για να κρατήσει τόσο, καθώς και να τον πείσει πως θα ήταν μια πιο απολαυστική και ψυχαγωγική εμπειρία. 

Ο ατζέντης του Martin αποκαλύπτει κιόλας πως ο συγγραφέας ανησυχούσε επειδή το HBO δε θα ακολουθούσε τις οδηγίες του όσον αφορά το ξετύλιγμα της ιστορίας.

O George λατρεύει τους showrunners, Benioff και Weiss, αλλά μετά την 5η σεζόν άρχισε να ανησυχεί για το μονοπάτι που ακολουθούσαν επειδή ήξερε που καταλήγει η ιστορία. 

Άρχισε να παραπονιέται πως "Δεν ακολουθάτε το πρότυπό μου."

Η ιστορία εν τέλει δικαίωσε τον Martin καθώς το ότι το φινάλε του Game of Thrones γράφτηκε με μόλις 6 επεισόδια, αποδείχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια της 8ης σεζόν.