How I Met Your Father: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές του "νέου" How I Met your Mother (ΦΩΤΟ)

Αλλά και πώς γυρίστηκε με την τεχνολογία του "Mandalorian"
12 Νοεμβρίου 2021 10:31
How I Met Your Father: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές του "νέου" How I Met your Mother (ΦΩΤΟ)

Από την επίσημη ανακοίνωση του spinoff του How I Met Your Mother που έγραψε ιστορία για 9 σεζόν στο CBS, βρισκόμαστε τώρα στο σημείο που παίρνουμε και μια πρώτη γεύση από τη σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία του Hulu

Το "How I Met Your Father" είναι η νέα σειρά "πνευματικός διάδοχος" του HIMYM και το cast του φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για να συστηθεί στο κοινό. 

Αυτό είναι το cast με την Hilary Duff

Η Hilary Duff ηγείται του cast και μαζί της θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Francia Raisa (Valentina), Suraj Sharma (Sid), Tien Tran (Ellen), Chris Lowell (Jesse) και Tom Ainsley (Charlie).

Σύμφωνα με τη σύνοψη της σειράς η χαρακτήρας της Duff θα διηγείται από το μέλλον στον γιο της την ιστορία του πως γνώρισε τον πατέρα του, όπως έγινε με τον Ted Mosby του Josh Radnor στην πρωτότυπη σειρά. 

Πώς κλέβει την τεχνολογία του Mandalorian

Η 6άδα των πρωταγωνιστών φαίνεται να ποζάρει στη γέφυρα του Μπρούκλιν όμως ποτέ τα γυρίσματα δεν έλαβαν σε εξωτερικό χώρο. Λόγω του ότι το How I Met Your Father αποτελεί παραγωγή του Hulu και η υπηρεσία είναι ιδιοκτησία της Disney, υπάρχουν κάποια προνόμια. Ένα από αυτά είναι πως οι συντελεστές του σόου χρησιμοποίησαν για τα γυρίσματα την StageCraft τεχνολογία της ILM, που πρωτοείδαμε στο The Mandalorian. 

Το "Infinity" στούντιο που εδρεύει στο Μπέρμπανκ στέγασε τα γυρίσματα της σειράς και έτσι οι showrunners, Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, μπόρεσαν να φέρουν εις πέρας μια σπέσιαλ σεκανς. Αυτή ήθελε τη παρέα της Hilary Duff να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Μπρούκλιν, κάτι το οποίο λογιστικά είναι δύσκολο και δαπανηρό να γίνει ακόμα και πριν τον COVID-19. 

Η σκηνή του χτίστηκε πάνω στην ίδια που γυρίστηκε το "Fantasia" και αποτελείται από 700 τελευταίας τεχνολογίας LED Panels, τα οποία όταν συνδυάζονται δημιουργούν έναν πελώριο LED καμβά 45 μέτρων ή 450 μέτρων στο κυρίως Volume και άλλα 22 μέτρα για τις πόρτες του. 

Έτσι με τις ευλογίες της Disney και την τεχνογνωσία της ILM οι θεατές θα δουν ένα αποτέλεσμα που ελπίζουν να μοιάζει όσο πιο πιστό γίνεται μιας και το How I Met Your Father αποτελεί την πρώτη sitcom σειρά γυρισμένη με την τεχνολογία του Mandalorian. 

To How I Met Your Father είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022 στο Hulu και θα αποτελείται από 10 επεισόδια