Πρόωρο τέλος για το How I Met Your Father, τη spinoff σειρά του How I Met Your Mother

Δε θα υπάρξει 3η σεζόν για τη σειρά με πρωταγωνίστρια τη Hilary Duff
02 Σεπτεμβρίου 2023 12:59
Πρόωρο τέλος για το How I Met Your Father, τη spinoff σειρά του How I Met Your Mother

Στη σκιά του How I Met Your Mother φαίνεται πως ζούσε όλον αυτόν τον καιρό η spinoff σειρά του, "How I Met Your Father", κάτι που διατυπώθηκε και στην απόφαση του Hulu να ακυρώσει τη σειρά. 

Πράγματι, το πρόωρο τέλος του How I Met Your Father είναι γεγονός, καθώς μετά από δύο σεζόν δε θα συνεχίσει για μια 3η σεζόν, που φαινόταν πως θα λάβει δεδομένου και του πως εξελίσσεται η πλοκή. Έτσι έμειναν στον αέρα πολλά από τα αναπάντητα ερωτήματα και storylines του How I Met Your Father, με πρώτο και κυριότερο του "ποιος είναι ο πατέρας" του γιου της Sophie, την οποία υποδύεται η Hilary Duff.

H spinoff σειρά είχε μια παρόμοια πλοκή με το λατρεμένο επί 9 σεζόν αδερφάκι του, "HIMYM", με την Sophie να προσπαθεί να επιβιώσει στη Νέα Υόρκη αλλά και να βρει τον έρωτα της ζωής της, παρέα με τους κολλητούς της. Παράλληλα έτρεχε μια δεύτερη πλοκή από το μέλλον και συγκεκριμένα στο 2050 όπου η μελλοντική Sophie διηγείται στον γιο της, το πώς γνώρισε τον πατέρα του. Ακριβώς, δηλαδή, όπως ο χαρακτήρας του Ted (Josh Radnor) στο HIMYM.  

Μαζί με την Duff παίζουν επίσης οι: Francia Raisa (Valentina), Suraj Sharma (Sid), Tien Tran (Ellen), Chris Lowell (Jesse) και Tom Ainsley (Charlie). 

Η απόφαση του Hulu να δώσει τέλος στη σειρά έρχεται δύο μήνες μετά το φινάλε της 2ης σεζόν. Μέχρι στιγμής δε δόθηκε καμία περαιτέρω εξήγηση για τους λόγους πίσω από την απόφαση αυτή

Στην Ελλάδα οι 9 Σεζόν του How I Met Your Mother αλλά και το How I Met Your Father είναι διαθέσιμα μέσω του Disney Plus.