Μάθαμε πότε θα παίξει η 2η σεζόν του How I Met Your Father στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται πολύ σύντομα στο Disney+
31 Μαρτίου 2023 14:54
Μάθαμε πότε θα παίξει η 2η σεζόν του How I Met Your Father στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το How I Met Your Father έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022 στο Hulu, ενώ στη χώρα προβάλλεται μέσα από τη «συχνότητα» του Disney+. Η 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς είναι καθ’ οδόν και μόλις μάθαμε πότε ακριβώς θα παίξει στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο newsletter του ελληνικού Disney+, μάθαμε ότι το How I Met Your Father 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου. Η Sophie μαζί με την παρέα της επιστρέφουν με ολοκαίνουργια επεισόδια και φυσικά με νέες περιπέτειες. Αξίζει να αναφερθεί, ότι δε θα γίνουν όλα τα επεισόδια διαθέσιμα απευθείας, καθώς ο 2ος κύκλος θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Η Hilary Duff ηγείται του cast και μαζί της βρίσκονται και οι Francia Raisa (Valentina), Suraj Sharma (Sid), Tien Tran (Ellen), Chris Lowell (Jesse) και Tom Ainsley (Charlie). Έτσι, όλοι οι χαρακτήρες προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι, τι θέλουν για το μέλλον τους και πώς θα βρουν την κατάλληλη συντροφιά στην εποχή των εφαρμογών και των φαινομενικά απεριόριστων επιλογών.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Στο κοντινό μέλλον, η Sophie αφηγείται στον γιο της την ιστορία του πώς γνώρισε τον πατέρα του. Μια ιστορία που μας εκτοξεύει στο παρόν, όπου η Sophie και οι στενοί της φίλοι ανακαλύπτουν ποιοι είναι, τι ζητάνε από τη ζωή και πώς ερωτεύονται, στην εποχή με τις εφαρμογές γνωριμιών και τις απεριόριστες επιλογές.

Showrunners εδώ είναι οι Isaac Aptak και Elizabeth Berge, ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Carter Bays, Craig Thomas, Pam Fryman και Adam Londy.

Παρακολουθήστε το trailer του How I Met Your Father 2 μέσα από τον player που ακολουθεί.