The Walking Dead Season 11: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί ακριβώς το Β' Μέρος - Νέο trailer

Τον Φεβρουάριο στους δέκτες σας
11 Οκτωβρίου 2021 12:29
The Walking Dead Season 11: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί ακριβώς το Β' Μέρος - Νέο trailer

Το AMC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο από το B' μέρος της 11ης σεζόν του The Walking Dead, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, μέσα από οκτώ νέα επεισόδια.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η πρεμιέρα του πρώτου μέρους ήταν να φτάσει τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά λόγω της COVID-19 καθυστέρησε. Η 11η και τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 24 επεισόδια, τα οποία θα "σπάσουν' σε τρία μέρη των 8 επεισοδίων. Το πρώτο μέρος έφτασε στο τέλος του, ενώ το δεύτερο θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου 2022. Στόχος του AMC είναι να ολοκληρώσει τη σειρά εντός του 2022.

Αυτόν τον Φεβρουάριο, το The Walking Dead επιστρέφει με πολλούς από τους ήρωές μας να παλεύουν με τους Reaper, ενώ άλλοι πολεμούν τη Μητέρα Φύση στην Alexandria. Κυριολεκτικά, ο κόσμος καταρρέει. Εν τω μεταξύ, η ζωή στην Commonwealth δεν είναι και τόσο καλή όσο φαίνεται, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρουν την ελπίδα. Υπάρχει όμως μια αλήθεια για όλους: Οι ζωές τους θα αλλάξουν και κάθε απόφαση θα αλλάξει το μέλλον και την επιβίωσή τους.

Στην 11η σεζόν πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Norman Reedus ως Daryl Dixon, Melissa McBride ως Carol Peletier, Lauren Cohan ως Maggie Greene, Christian Serratos ως Rosita Espinosa, Josh McDermitt ως Eugene Porter, Seth Gilliam ως Gabriel Stokes, Ross Marquand ως Aaron, Khary Payton ως Ezekiel, και Jeffrey Dean Morgan ως Negan.

Μάλιστα, γνωρίζουμε πως το The Walking Dead franchise έχει ακόμα μέλλον, καθώς για το 2023 ετοιμάζεται η spinoff σειρά με τους Daryl/Carol των Norman Reedus και Melissa McBride, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes του Andrew Lincoln.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω teaser. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.