Marvel: Έρχεται το spinoff σόου του WandaVision με την Agatha της Kathryn Hahn

Και θα είναι μαύρη κωμωδία
08 Οκτωβρίου 2021 10:57
Marvel: Έρχεται το spinoff σόου του WandaVision με την Agatha της Kathryn Hahn

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως η Disney ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά που θα λειτουργεί ως spin-off του WandaVision. Όπως μεταφέρει το Variety, το σόου αυτό αφορά την Agatha Harkness, την “κακιά” της “Wanda”, που την υποδύεται εξαιρετικά η Kathryn Hahn.

Στις αρχές της χρονιάς, η διάσημη ηθοποιός -που θα την δούμε και στο Knives Out 2-, είχε εκμυστηρευτεί ότι θα ήθελε να παίξει ξανά την Agatha, αλλά είχε μείνει εκεί. Ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας στο New York Times, δεν έδειχνε και τόσο σίγουρη για το αν θα ξανά δούμε την κακιά μάγισσα στις οθόνες μας, παρόλο που θα το ήθελε πολύ, επειδή λάτρεψε όπως είπε την χαρακτήρα.

Δεν ξέρω αν θα ξανά δείτε την Agatha Harkness, Θέλω πολύ, πραγματικά την λατρεύω.

Πριν γίνει η Harkness, η λεγόμενη Agnes ήταν η πολύ ενοχλητική γειτόνισσα της Wanda, όπου λίγα επεισόδια αργότερα ανακαλύπτουμε ότι είναι μια πολύ πανούργα μάγισσα. Στα κόμικς της Marvel, αλλά και στη σειρά, η Agatha εμφανίζεται επιβιώνει από τις δοκιμές μαγισσών του Salem και είναι ένας τρομερός αντίπαλος για τη Wanda/Scarlet Witch. Όταν τελειώνει η σειρά, η Wanda παγιδεύει την Agatha στο Westview και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να αναγκάσει την Agatha να γίνει ξανά η Agnes.

Μάλιστα, όπως λέει το Variety, η spin-off σειρά θα είναι μια μαύρη κωμωδία, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες.

Πώς σας φαίνεται που θα επιστρέψει η Kathryn Hahn; Πείτε μας στα σχόλια!