Marvel: Έρχεται νέα σειρά στο Disney Plus με επιστροφή πρώην Avenger

Οι συντελεστές του Wanda Vision πιάνουν ξανά δουλειά
29 Οκτωβρίου 2022 10:21
Marvel: Έρχεται νέα σειρά στο Disney Plus με επιστροφή πρώην Avenger

Η Marvel Studios φαίνεται πως ετοιμάζει μια ακόμη νέα σειρά για το Disney Plus που θα δούμε τη μεγάλη επιστροφή ενός πρώην Avenger που είχε εξαφανιστεί για καιρό. 

Ο Vision επιστρέφει με δική του σειρά

Το ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει ότι η Marvel Studios ετοιμάζεται το "Vision Quest", μια νέα σειρά του ΜCU με πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα του Paul Bettany και τη θέση του στο "τώρα" του κινηματογραφικού της σύμπαντος. Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα συγκροτείται στα κεντρικά της Marvel το "writers room", δηλαδή η σεναριακή ομάδα που θα γράψει το σενάριο του Vision Quest. 

Επικεφαλής του και κεντρικός σεναριογράφος θα είναι ο Jac Schaefer που είχε παρόμοιο ρόλο στη σειρά WandaVision.

Ποια είναι η πλοκή του Vision Quest

Προφανώς πολλές πληροφορίες γύρω από το σενάριό του δεν υπάρχουν, ωστόσο μπορούν να γίνουν μερικές ασφαλείς εικασίες. Όπως για παράδειγμα ότι θα δούμε τον Vision στην "White Vision" μορφή του αμέσως μετά το φινάλε του WandaVision. 

Τότε ήταν που είδαμε για πρώτη και τελευταία φορά τη νέα αυτή βερσιόν του χαρακτήρα, ο οποίος κυριολεκτικά πέταξε προς το άγνωστο, με τις τύχες του να αποτελούν ένα μεγάλο ερωτηματικό. 

Μερικοί fans επισήμαναν ότι το Vision Quest είναι τίτλος ενός τεύχους στην σειρά κόμικ "West Coast Avengers", αν και κάλλιστα θα μπορούσε να ακολουθήσει τη δική του ιστορία.

Το Vision Quest θα είναι η δεύτερη spinoff σειρά του WandaVision, μετά το Agatha: Coven of Chaos που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2023.