Elizabeth Olsen: “Δε μου λείπει ο ρόλος της Scarlet Witch“ – Νέες δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διάσημη ηθοποιός θέλει να παίξει σε ταινία του Tarantino και του Λάνθιμου
29 Απριλίου 2023 15:52
Elizabeth Olsen: “Δε μου λείπει ο ρόλος της Scarlet Witch“ – Νέες δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες ημέρες, η Elizabeth Olsen είχε δηλώσει σε μία συνέντευξή της ότι δεν ξέρει αν θα παίξει ξανά την Scarlet Witch στο MCU. Η διάσημη ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο The Today Show και είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της για το αν θέλει ή όχι να υποδυθεί την εμβληματική μάγισσα της Marvel. Ωστόσο, μίλησε τώρα στο Variety και είπε ότι δεν της λείπει καθόλου αυτός ο ρόλος.

Ο δημοσιογράφος του Variety την ρώτησε μεταξύ άλλων εάν της λείπει ο ρόλος της Scarlet Witch, με εκείνη να απαντάει απλώς “Όχι, δεν μου λείπει” και συνέχισε λέγοντας: “Έπαιζα αυτό το ρόλο δύο χρόνια συνεχόμενα, οπότε νομίζω ότι αυτό το διάλλειμα είναι καλό για εμένα. Πρέπει τώρα να δημιουργήσω νέους χαρακτήρες.

Φαίνεται ότι η Olsen θέλει να επικεντρωθεί τώρα σε άλλους ρόλους και χαρακτήρες έξω από το σύμπαν της Marvel. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι και το μέλλον της σειράς WandaVision είναι αβέβαιο, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, η Olsen δεν έχει κανένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι δε θα τη δείτε στις κοντινότερες ταινίες της Marvel ως Scarlet Witch.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με το Variety, η Olsen δήλωσε ότι θέλει να συνεργαστεί μελλοντικά με σκηνοθέτες όπως είναι ο Γιώργος Λάνθιμος, o Ari Aster και ο Quentin Tarantino.

Πάντως, το σύμπαν του WandaVision θα επεκταθεί με τη νέα σειρά Agatha: Coven of Chaos που θα παίξει μέσα από τη “συχνότητα” του Disney Plus. Στα κόμικς, αλλά και στη σειρά, η Agatha επιβιώνει από τις δοκιμές μαγισσών του Salem και είναι ένας τρομερός αντίπαλος για τη Wanda/Scarlet Witch. Όταν τελειώνει η σειρά, η Wanda παγιδεύει την Agatha στο Westview και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να αναγκάσει την Agatha να γίνει ξανά η Agnes.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν σε αυτή τη σειρά θα εμφανιστεί και πάλι η Scarlet Witch. Οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Δείτε τη συνέντευξη της Elizabeth Olsen παρακάτω.