Ενδέχεται να επιστρέψει ο Vision στο MCU; Ο Paul Bettany απαντά με πάσα στον Kevin Feige

Είχε μείνει στον αέρα (κυριολεκτικά) το μέλλον του μετά το φινάλε του WandaVision
22 Απριλίου 2022 15:45
Ενδέχεται να επιστρέψει ο Vision στο MCU; Ο Paul Bettany απαντά με πάσα στον Kevin Feige

Το μέλλον του Vision στο MCU είχε μείνει στον αέρα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- όταν τον είδαμε να πετάει προς άγνωστη κατεύθυνση στο φινάλε του WandaVision. Επομένως που βρίσκεται ο Vision; 

Στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Vision απάντησε ο ίδιος του, δηλαδή ο ηθοποιός Paul Bettany, όπου μιλώντας στο Entertainment Weekly είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Kevin Feige είναι ένα άτομο που δε θα άφηνε μια τέτοια εκκρεμότητα. 

Αν και στην αρχή αστειεύτηκε με τον γνωστό PR τρόπο που απαντάνε οι ηθοποιοί της Marvel όπου αρνούνται τα πάντα, ύστερα μίλησε σοβαρά για το τι πιστεύει: 

Με τίποτα! Δε θα επέστρεφα ούτε με σφαίρες. Με κανένα ποσό. Όχι εντάξει η ειλικρινής απάντηση είναι -μάλλον όχι η ειλικρινής αλλά αυτή που μπορώ να σας δώσω και ελπίζω να με καταλάβετε- πως στο τέλος του WandaVision βλέπουμε τον Vision να πετάει μακριά και αυτό είναι μια εκκρεμότητα. Και ο Kevin Feige είναι ένα άτομο που δεν επιτρέπει να μένουν εκκρεμότητες. Οπότε ελπίζω κάποια στιγμή να βάλω ξανά το κολάν και τον μανδύα, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι. 

Εν ολίγοις επιβεβαιώνει πως θα επιστρέψει ως Vision στο MCU αλλά το πότε είναι άγνωστο ή και να μην του επιτρέπεται να μιλήσει.