Γιατί τελικά επέστρεψε το Dexter για 9η σεζόν; Ο Michael C. Hall αποκαλύπτει

Η απογοήτευση των fans για το φινάλε ήταν ένας από τους λόγους
26 Ιουλίου 2021 17:29
Γιατί τελικά επέστρεψε το Dexter για 9η σεζόν; Ο Michael C. Hall αποκαλύπτει

Το πρώτο κανονικό trailer της 9ης σεζόν του Dexter έκανε χθες ντεμπούτο και έδωσε μια χορταστική γεύση σε όλους όσους περιμένουν τον Dexter Morgan και τις ατελείωτες ορέξεις του για αίμα. Ωστόσο από την αρχή της ανακοίνωσης αυτής της αναβίωσης του "Dexter" ένα μεγάλο μέρος του κοινού αναρωτιόνταν ποιος ήταν ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση. 

Τελικά, ο ίδιος ο Dexter δηλαδή ο Michael C. Hall στο πλαίσιο της Comic-Con @Home μίλησε για τους λόγους πίσω από την επιστροφή του και ένας λόγος ήταν το γεγονός πως το φινάλε της σειράς το 2013 απογοήτευσε τους fans -και όπως αποδείχθηκε και τους συντελεστές. Αναγνωρίζοντας λοιπόν τη σύγχυση γύρω από το φινάλε της 8ης σεζόν είπε τα εξής: 

Ήταν ο κυριότερος λόγος της επιστροφής του. Νομίζω πως το τέλος ήταν στην καλύτερη μυστικιστικό για τους θεατές. Μερικά από τα αρνητικά επίθετα που ακούγονταν ήταν σύγχυση, εξοργιστικό και απογοητευτικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό σόου για όλους μας και η ευκαιρία να το επισκεφθούμε ξανά και στην πορεία να επαναπροσδιορίσουμε το φινάλε του σόου και την κληρονομιά του. 

 

Ο επόμενος αντίπαλος του "Dext" θα είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, δήμαρχο της Iron Lake. ο Clancy Brown. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Jamie Chung, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Όπως ο Hall επιστρέφει ως Dexter, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega. 

Πότε κάνει πρεμιέρα το Dexter: New Blood;

Η 9η σεζόν του Dexter θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου.