Το Netflix φέρνει μία από τις πιο λατρεμένες σειρές των τελευταίων ετών!

Θα δείτε τη σειρά μέσα στον μήνα
07 Μαρτίου 2024 19:46
Το Netflix φέρνει μία από τις πιο λατρεμένες σειρές των τελευταίων ετών!

Σε λίγες εβδομάδες από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε στο Netflix μία από τις πιο λατρεμένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Αυτό το μάθαμε πριν από λίγα λεπτά, όταν το Netflix Ελλάδας έβγαλε μία νέα ανακοίνωση στα social media του.

Πιο συγκεκριμένα, το Dexter του Showtime θα καταφθάσει στο Netflix της χώρας μας από τις 31 Μαρτίου, κατά πάσα πιθανότητα με όλες τις σεζόν του. Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα την επιτυχημένη σειρά, αυτή βασίζεται στον Dexter Morgan, ο οποίος εργάζεται σαν τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι και τα βράδια μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2006 με την 1η σεζόν να είναι βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στο μυθιστόρημα Darkly Dreaming Dexter (Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ) του Τζεφ Λίντσεϊ, το πρώτο της σειράς βιβλίων Ντέξτερ. Οι επόμενες σεζόν εξελίσσονταν ανεξάρτητα από τα βιβλία του Λίντσεϊ.

Στο Dexter πρωταγωνιστούν οι Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Luna Lauren Velez, Desmond Harrington, Julie Benz, Christina Robinson, Geoff Pierson, Preston Bailey, Aimee Garcia και άλλοι. Το Dexter αποτελείται από 96 επεισόδια αλλά δεν έγινε γνωστό αν θα καταφθάσουν όλες οι σεζόν μονομιάς.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Netflix Ελλάδας:

Πώς τη θέλετε την μπριζόλα σας, well done ή medium rare; O Dexter έρχεται 31 Μαρτίου.

Η σειρά Ντέξτερ είχε προταθεί για αρκετά βραβεία. Πιο συγκεκριμένα για Primetime Emmy, στις κατηγορίες Outstanding Drama Series και Outstanding Lead Actor in a Drama Series (για τον Michael C. Hall). Έχει επίσης λάβει πολλά Creative Arts Emmy Awards. Επίσης, ήταν υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες (κέρδισε 2), 14 Satellite Awards (κέρδισε 7), 18 Saturn Awards (κέρδισε 5), 8 Screen Actors Guild Awards (κέρδισε 1), και 5 Writers Guild of America Awards.

Το Dexter θα παίζει στο Netflix από τις 31 Μαρτίου.