ΦΗΜΗ: Η 2η σεζόν του Dexter: New Blood ακυρώθηκε γιατί το Showtime ετοιμάζει prequel σειρά

Που θα επικεντρώνεται στον νεαρό Dexter
01 Φεβρουαρίου 2023 13:12
ΦΗΜΗ: Η 2η σεζόν του Dexter: New Blood ακυρώθηκε γιατί το Showtime ετοιμάζει prequel σειρά

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την επιτυχημένη σειρά του Dexter. Όπως μεταφέρει το TV Line, διάφορες πηγές που έχει επιβεβαιώνουν ότι το Showtime δε θα προχωρήσει τελικά με τη 2η σεζόν του Dexter: New Blood, διότι ετοιμάζει κάτι άλλο.

Αυτό το άλλο, είναι μία prequel σειρά πάνω σε αυτό το σύμπαν, που θα επικεντρώνεται στον Dexter όταν ήταν πιο νέος. Σύμφωνα πάντα με διάφορους insiders, το Showtime, το οποίο θα συγχωνευτεί σύντομα με το Paramount Plus, εξερευνά το σύμπαν του Dexter και μέσα σε αυτό θα είναι και η prequel σειρά, που θέλει να σας παρουσιάσει τα γεγονότα προτού το κεντρικό σόου.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Dexter: New Blood τα είχε πάει πάρα πολύ καλά, αφού είχε 8 εκατομμύρια θεατές κάθε εβδομάδα όταν έπαιζε. Ο δημιουργός της σειράς, ο Clyde Phillips, είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα ήθελε να φέρει τη 2η σεζόν, καθώς είχε πολλές νέες ιδέες στο μυαλό του και ήξερε πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα σχέδια του Showtime έχουν αλλάξει τώρα και θέλει να φέρει στο προσκήνιο κάτι άλλο, που θα επικεντρώνεται ξανά ολοκληρωτικά στον Dexter που τον υποδυόταν τόσα χρόνια ο Michael C. Hall.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.