Η εκπληκτική σειρά Dexter θα παίζει από αύριο στο Netflix!

Μάλλον όλες οι σεζόν της σειράς
30 Μαρτίου 2024 16:05
Η εκπληκτική σειρά Dexter θα παίζει από αύριο στο Netflix!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ότι το Netflix θα φέρει μία εκπληκτική τηλεοπτική σειρά στην πλατφόρμα του στο τέλος του Μαρτίου. Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, ότι από αύριο, 31 Μαρτίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε -μάλλον- όλες τις σεζόν του Dexter στην υπηρεσία.

Και λέμε μάλλον όλες τις σεζόν, καθώς το Netflix δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν όντως θα καταφθάσουν μονομιάς όλοι οι κύκλοι του Dexter. Το μόνο πράγμα που είχε δηλώσει στις 7 Μαρτίου το Netflix Ελλάδας ήταν ότι το εν λόγω τηλεοπτικό σόου του Showtime θα παίζει στις 31 Μαρτίου.

Επίσης, αν το Netflix τηρήσει την ώρα που προσθέτει στην πλατφόρμα το νέο περιεχόμενο, τότε θα βρείτε το Dexter την Κυριακή στις 10:00 π.μ.

 

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα την επιτυχημένη σειρά, αυτή βασίζεται στον Dexter Morgan, ο οποίος εργάζεται σαν τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι και τα βράδια μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2006 με την 1η σεζόν να είναι βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στο μυθιστόρημα Darkly Dreaming Dexter (Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ) του Τζεφ Λίντσεϊ, το πρώτο της σειράς βιβλίων Ντέξτερ. Οι επόμενες σεζόν εξελίσσονταν ανεξάρτητα από τα βιβλία του Λίντσεϊ.

Στο Dexter πρωταγωνιστούν οι Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Luna Lauren Velez, Desmond Harrington, Julie Benz, Christina Robinson, Geoff Pierson, Preston Bailey, Aimee Garcia και άλλοι. Το Dexter αποτελείται από 96 επεισόδια.

Η σειρά Ντέξτερ είχε προταθεί για αρκετά βραβεία. Πιο συγκεκριμένα για Primetime Emmy, στις κατηγορίες Outstanding Drama Series και Outstanding Lead Actor in a Drama Series (για τον Michael C. Hall). Έχει επίσης λάβει πολλά Creative Arts Emmy Awards. Επίσης, ήταν υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες (κέρδισε 2), 14 Satellite Awards (κέρδισε 7), 18 Saturn Awards (κέρδισε 5), 8 Screen Actors Guild Awards (κέρδισε 1), και 5 Writers Guild of America Awards.

Το Dexter θα παίζει στο Netflix από τις 31 Μαρτίου.