Αγνοείται γνωστός Βρετανός ηθοποιός - Πήγε για πεζοπορία και δεν επέστρεψε

Την εξαφάνισή του δήλωσε ένας φίλος του την προηγούμενη Παρασκευή
21 Ιανουαρίου 2023 13:51
Αγνοείται γνωστός Βρετανός ηθοποιός - Πήγε για πεζοπορία και δεν επέστρεψε

Ο Βρετανός ηθοποιός, Julian Sands (Τζούλιαν Σαντς), ο οποίος είναι γνωστός μεταξύ άλλων από το A Room with a View (Δωμάτιο με Θέα) αγνοείται τις τελευταίες ημέρες, όταν πήγε για πεζοπορία σε ένα βουνό της Καλιφόρνια.

Ο 65χρονος ηθοποιός ζει με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες και αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή. Την εξαφάνισή του δήλωσε στις αρχές ένας πολύ καλός του φίλος.

Όπως έγινε γνωστό, εκείνος πήγε για πεζοπορία στα όρη του San Gabriel (Σαν Γκάμπριελ) κάπου στο Baldy Bowl Trail. Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν ένα ακόμη άτομο, το οποίο και αυτό αγνοείται από την Δευτέρα.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει γνωστά, οι έντονες χειμερινές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη την Καλιφόρνια, καθυστερούν αισθητά τις έρευνες των αρχών. Μάλιστα, όπως μεταφέρει και το Πρώτο Θέμα και τα τρία παιδιά του ηθοποιού συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι ο Julian Sands έχει εμφανιστεί και σε άλλα δημοφιλή projects, όπως το Elementary και The Blacklist, καθώς και στα Dexter, The Keeper, Gotham, Smallville, Law & Order: Special Victims Unit και άλλα.

Όπως μεταφέρει σήμερα το The Guardian, οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα μόνο μέσω ελικοπτέρων, μιας και ο κίνδυνος χιονοστιβάδων γύρω από την περιοχή είναι πολύ υψηλός και επικίνδυνος.

Ποιος είναι ο Julian Sands;

Ο Τζούλιαν Ρίτσαρντ Μόρλεϋ Σαντς (Julian Richard Morley Sands), γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1958 είναι Άγγλος ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως οι Κραυγές στη σιωπή, Δωμάτιο με Θέα, Warlock και Αραχνοφοβία.

Ο Sands γεννήθηκε στο Otley, στο Δυτικό Γιόρκσιρ, και πήγε στο Κολέγιο του Λορδου Γουάντσγουορθ, στο Λονγκ Σάτον του Χάμπσιρ.

Tags: