Το Dexter έφτασε στο Netflix μαζί με όλες τις σεζόν του – Υπάρχει και συνέχεια;

Και οι 8 σεζόν παίζουν ήδη στην υπηρεσία
01 Απριλίου 2024 10:28
Το Dexter έφτασε στο Netflix μαζί με όλες τις σεζόν του – Υπάρχει και συνέχεια;

Η γνωστή και επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, Dexter, παίζει εδώ και λίγες ώρες στο Netflix Ελλάδας! Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, η streaming υπηρεσία εμπλούτισε τον κατάλογό της και έφερε τη συγκεκριμένη σειρά που τόσο πολύ λατρεύτηκε από τον κόσμο.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι θα βρείτε και τις 8 σεζόν του Dexter, του οποίου ο κάθε κύκλος αποτελείται από 12 επεισόδια. Υπάρχει όμως και συνέχεια; Ναι, το Dexter συνεχίστηκε και μετά τον 8ο κύκλο του, αφού το 2021 το Showtime έφερε το Dexter: New Blood, ένα spin-off/sequel που εστίαζε και πάλι στον Dexter Morgan και ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο της ζωής του.

Αυτή η σειρά τελικά ακυρώθηκε μετά τον 1ο κύκλο της, αφού το Showtime άλλαξε τα σχέδιά του, αλλά και πάλι θα δείτε με έναν διαφορετικό τρόπο πώς ολοκληρώνεται η ιστορία. Ωστόσο, το Dexter: New Blood δεν υπάρχει διαθέσιμο στο Netflix στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα την επιτυχημένη σειρά, αυτή βασίζεται στον Dexter Morgan, ο οποίος εργάζεται σαν τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι και τα βράδια μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2006 με την 1η σεζόν να είναι βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στο μυθιστόρημα Darkly Dreaming Dexter (Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ) του Τζεφ Λίντσεϊ, το πρώτο της σειράς βιβλίων Ντέξτερ. Οι επόμενες σεζόν εξελίσσονταν ανεξάρτητα από τα βιβλία του Λίντσεϊ.

Στο Dexter πρωταγωνιστούν οι Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Luna Lauren Velez, Desmond Harrington, Julie Benz, Christina Robinson, Geoff Pierson, Preston Bailey, Aimee Garcia και άλλοι.

Η σειρά Dexter είχε προταθεί για αρκετά βραβεία. Πιο συγκεκριμένα για Primetime Emmy, στις κατηγορίες Outstanding Drama Series και Outstanding Lead Actor in a Drama Series (για τον Michael C. Hall). Έχει επίσης λάβει πολλά Creative Arts Emmy Awards. Επίσης, ήταν υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες (κέρδισε 2), 14 Satellite Awards (κέρδισε 7), 18 Saturn Awards (κέρδισε 5), 8 Screen Actors Guild Awards (κέρδισε 1), και 5 Writers Guild of America Awards.

Το Dexter παίζει ήδη στο Netflix.