Stranger Things 4: Με ποιον αράζει ο Hopper παρέα στα γυρίσματα; (ΦΩΤΟ)

Πολύ κοντά στο τέλος των γυρισμάτων βρίσκεται η παραγωγή του Netflix
29 Ιουνίου 2021 10:28
Stranger Things 4: Με ποιον αράζει ο Hopper παρέα στα γυρίσματα; (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα του Stranger Things 4 συνεχίζονται αν και από όσα μαθαίνουμε πρέπει να βρίσκεται στο τελευταίο του σκέλος και ο David Harbour που υποδύεται τον αγαπητό Jim Hopper ξέκλεψε μερικά λεπτά για να κάνει ένα διάλειμμα. 

Στη νέα του ανάρτηση στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία από το πλατό, όπου τον βλέπουμε με την στολή των φυλακών -όπως τον είδαμε τελευταία φορά στο teaser της 4ης σεζόν- να ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι παρέα με μια...φιγούρα του. 

Με χιουμοριστικό τρόπο έγραψε στη λεζάντα πως:

Τα πράγματα είναι τόσο χαλαρά μεταξύ μας. Ολοκληρώνουμε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Απλά γέλια και μόνο γέλια, χωρίς πιέσεις, νιώθω πως είμαι ο εαυτός μου. Δεν πιστεύω στη τύχη μου"

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε ο David Harbour

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Harbour (@dkharbour)

Στο παρελθόν άλλωστε, ο Harbour έχει δηλώσει πως ο Hopper θα περάσει από μια μεταμόρφωση που θα θυμίζει αυτήν του Gandalf από το Lord of the Rings, ενώ θα μάθουμε περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν του αγαπητού αστυνομικού. 

Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν βρίσκονται κοντά στο τέλος τους

Και αυτό διότι πρόσφατα η Cara Buono που υποδύεται την Karen Wheeler, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. Τουλάχιστον όσον αφορά τον δικό της χαρακτήρα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Buono (@carabuono)

Μάλιστα και ο David Harbour σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Jimmy Kimmel επιβεβαίωσε πως η παραγωγή θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα τον Αύγουστο του 2021, καθώς ανέφερε πως για τον χαρακτήρα του, οι σκηνές του είχαν σχεδόν τελειώσει. 

Οι νεότερες φωτογραφίες από το πλατό - Καταστροφή στο Hawkins

Η 4η σεζόν του Stranger Things λογικά θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2022, καθώς θα χρειαστούν αρκετοί μήνες στο post-production μετά το πέρας των γυρισμάτων. Ωστόσο, επίσημη ενημέρωση από το Netflix δεν υπάρχει ακόμα.